Forårskoncert med RoKoGo-koret og ungdomskor

Tirsdag 19. april 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Forårskoncert med RoKoGo-koret og ungdomskor
RoKoGo-koret og Faxe Kirkes ungdomskor giver koncert i Hylleholt Kirke.

Forårskoncert med RoKoGo-koret og ungdomskor
Jean-Pierre Dahl Jørgensen sidder ved flygelet
Faxe Ladeplads: Forårskoncerten i Hylleholt Kirke bliver med RoKoGo-koret, Faxe Kirkes Ungdomskor og de tre organister onsdag den 27. april klokken 19.00.


Aftenens program vil indeholde de to kor med hver deres repertoire, de to kors fællesnumre samt flere fællessange, som publikum kan synge med på.

Siden de tre organister startede de fælles sangaftener i de tre kirker, Faxe, Hylleholt og Roholte, i efteråret 2021, har man kunnet mødes og synge fire gange med alle de sanginteresserede i området.

- Det har for os været en meget stor glæde og inspirationskilde. Derfor ligger det også ligefor, at vi i år krydrer RoKoGo-korets forårskoncert med Faxe Kirkes Ungdomskors smukke, unge stemmer, fortæller organist Christina Bernstein.

Hylleholt Kirkes organist og RoKoGo-korets pianist Jean-Pierre Dahl Jørgensen sidder endnu en gang ved flyglet denne aften. Charlotte Hjerrild Andersen og Christina Bernstein leder de to kor, og alle fremmødte får lejlighed til at synge med på fællessangene.

Såvel Faxe Kirkes Ungdomskor som RoKoGo-koret optager meget gerne nye medlemmer. Hvis du er interesseret i at synge og dele fællesskabets musikalske glæder med søde og hyggelige mennesker, så kontakt Charlotte Hjerrild Andersen på tlf. 3030 2291 eller Christina Bernstein på tlf. 5096 9845.

Der er som altid fri adgang til koncerten den 27. april, men betænk gerne menighedsplejen med et beløb efter eget valg, lyder opfordringen fra arrangørerne.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst