Positivt med cykelstier

Onsdag 16. februar 2022 kl. 13:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Positivt med cykelstier
Michelle Frese. Arkivfoto

Indlæg af:
Michelle Frese, byrådsmedlem (SF)

I SF har vi altid arbejdet for etablering af cykelstier, stort set alle steder hvor det giver mening, men selvfølgelig især hvor børn og unge skal færdes til og fra skole og fritidsaktiviteter.

Herudover har vi siden kommunesammenlægningen talt for, at de større byer i vores kommune skal være forbundet med cykelstier.

Disse synspunkter bragte jeg flere gange op i valgkampen, da jeg mener, at det er vigtigt i en valgkamp at markere sine synspunkter, så vælgerne kan forholde sig til partiernes politik.

Således også i seneste valgkamp, men til stor irritation for primært partiet Venstre, som flere gange følte sig foranlediget til at påpege, at det ikke var muligt at finansiere flere cykelstier og i hvert fald ikke muligt at søge om midler via de statslige puljer.

Nu ser jeg så, at Venstre prøver at profilere sig på at søge statslige midler til etablering af cykelstier for et tocifret millionbeløb.

Jeg kan så konstatere, at Venstre enten er kommet til fornuft, eller også var angrebene på SF i valgkampen blot retorik uden reelt indhold.

Under alle omstændigheder er det dog positivt, at der nu endelig kommer gang i at skabe muligheder for bedre og sikrere forhold for cyklister- herunder især for vores børn og unge.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Venskaber i skolen
- Vesten er langt værre en Rusland
- Min ven er død
- Tak til Faxe Kommune
- Fakta om væresteder
- Svar til Ib Elberg
- Vil kæmpe for en hyggelig by
- Grim med vilje
- Vores land, vores regler
- Det kan kommunen ikke være bekendt
- NATO og USA har et stort medansvar for krigen i Ukraine
- Grim med vilje?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst