Får adgang til Fibias fibernet

Fredag 14. januar 2022 kl. 15:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Får adgang til Fibias fibernet
Norlys og Fibia har nemlig underskrevet en aftale, der giver Norlys adgang til Fibias fibernet. PR foto

Norlys og Fibia har underskrevet aftale

Hele kommunen/Sjælland: 500.000 adresser på Sjælland, Lolland, Falster og i Østjylland får i år mulighed for tilvælge Norlys som deres tv- og internetudbyder.

Norlys og Fibia har nemlig underskrevet en aftale, der giver Norlys adgang til Fibias fibernet, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for aftalen med Fibia, der giver os adgang til 500.000 potentielle kunder i landsdele, hvor vi førhen ikke har haft så stor en rækkevidde. Det betyder også, at vi tager endnu et stort skridt mod vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet, udtaler Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital.

Større udvalg til forbrugerne

Hos Fibia er man også godt tilfredse til aftalen, det giver et bredere udvalg hos forbrugeren.

- Det er godt for forbrugerne at få flere udbydere at vælge imellem. Det gør det muligt for enhver privatkunde eller virksomhed at vælge lige netop det produkt, der passer bedst til deres behov, udtaler Steen Nielsen, teknisk direktør, Net og Wholesale i Fibia.

- Fibernettet er en fremtidssikret og stabil infrastruktur, og vi er utrolig glade for at kunne levere gode aftaler til forbrugerne herigennem, tilføjer han.

Tv og internet

Aftalen med Fibia adskiller sig fra flere af de allerede eksisterende løsninger i området, hvoraf de fleste kun tilbyder internet.
Her kan Norlys netop tilbyde en løsning, der både inkluderer tv og internet.

- Ambitionen er, at vi fra omkring sommer kan åbne for salget af vores produkter, men det vil vi selvfølgelig melde mere konkret ud, når vi når tættere på. Foruden private forbrugere af tv og internet, åbner aftalen også for salg af produkter til potentielle erhvervskunder, hvilket vi også glæder os til at kigge nærmere på, siger Gert Rieder.

Fakta:

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er virksomheden Danmarks største energi- og telekoncern.

Norlys ejer Stofa og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023.

Fibia lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst