Maries Festival Band spiller i Karise

Onsdag 19. januar 2022 kl. 11:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Maries Festival Band spiller i Karise
Maries Festival Band underholder i Karise. Foto: Janus Engelbrecht

Familie og Samfund Karise afholder generalforsamling i Sognegården onsdag den 2. februar og inviterer samtidig til koncert med “Maries Festival Band”.


Generalforsamlingen starter kl. 17.30. Herefter er der smørrebrød, og senere kaffe og kage, og klokken 19 vil Maries Festival Band underholde med musik og sang.

Maries Festival Band byder på traditionel folkemusik, revyviser, evergreens og swing i en herlig sammenblanding med komik og højt humør - og består af unge musikere, hvilket giver det hele et frisk pust. Violiner, mandolin, harmonika, kontrabas, mundharpe, sav og sang bliver i et stort sammensurium trakteret af de fire musikere med respekt for musikken der var engang, til hvordan den kan lyde i dag.

Maries Festival Band har sin base i Mariehaven i Ansager, hvor de er stedets faste hus-orkester med muntre toner, der hjælper til at skabe den hyggelige stemning mange kender fra Sommersang i Mariehaven.

Hele aftenens arrangement er gratis for medlemmer i Familie og Samfund Karise, men ikke-medlemmer er også velkomne, mod betaling af 250 kr. - og det svarer faktisk til et helt års medlemskab, og så kan man jo lige så godt melde sig ind...

Sidste frist for tilmelding er 28. januar og foregår til Eli på tlf: 5678 8415, men efter princippet først til mølle.

Underholdnings musikken er blevet gen opfundet med traditionel folkemusik, revyviser, evergreens og swing i en herlig sammenblanding med komik og højt humør!

Musikken er spillet af unge musikere (i forhold til genren), hvilket også giver det hele et friskt pust. Violiner, Mandolin, Harmonika, Kontrabas, Mundharpe, Sav og Sang bliver i et stort sammensurium trakteret af de 4 fire musikere med respekt for musikken, der var engang til hvordan den kan lyde i dag.

Maries Festival Band har sin base i Mariehaven i Ansager, hvor de er stedets faste hus-orkester med muntre toner, der hjælper til at skabe den hyggelige stemning vi alle kender fra Sommersang i Mariehaven.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst