Vraa, Kold og Jutlandia

Onsdag 19. januar 2022 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vraa, Kold og Jutlandia
Forfatterne Mich Vraa og Jesper Bugge Kold fortæller om Jutlandia

Der er lagt op til en spændende aften på Haslev Bibliotek den 1. februar, hvor forfatterne Mich Vraa og Jesper Bugge Kold, fortæller om "Pigen fra det store hvide skib".


“Det var i nittenniogfyrre eller cirka deromkring, da der var krig i Korea” sang Kim Larsen. Og det var nok meget godt at han sang “cirka deromkring” for Koreakrigen brød først ud i sommeren 1950, og hospitalsskibet Jutlandia stævnede ud fra Langelinje i København i 1951.

Selv om de fleste danskere har hørt om Jutlandia, ikke mindst netop pga. Kim Larsens sang, så er det kun de færreste som kender historien bag skibet. Romanen "Pigen fra det store hvide skib" tager dig med ombord på Jutlandia hele vejen til Korea, tager dig med ind i operationsstuerne og ned i maskinrummet.

Romanen er blevet til som et samarbejde mellem Mich Vraa og Jesper Bugge Kold, der begge har stor erfaring og succes med at skildre historisk stof. Mich Vraa har skrevet romantrilogien "Haabet", "Peters kærlighed" og "Faith" om de dansk vestindiske besiddelser samt "Vaniljehuset", mens Jesper Bugge Kold blandt andet har skrevet de historiske romaner "Vintermænd" og "Land i datid".

Forfatteraftenen finder sted tirsdag den 1. februar i Romanen på Haslev Bibliotek, og billetter kan købes på forhånd på www.faxebibliotek.dk

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst