Ungdomsskolen nu med mange online tilbud

Onsdag 12. januar 2022 kl. 11:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ungdomsskolen nu med mange online tilbud
Flemming Jørgensen, afdelingsleder for almen-/fritidsområdet og ungdomsklubberne viser her, sammen med Chanda Sonne Bøgh Olsen, de mange tilbud. Foto: Ung Faxe

Faxe Kommune: Ungdomsskolen i Faxe har normalt rigtig mange tilbud til kommunens unge - men nu får de endnu flere tilbud i samarbejde med ni andre kommuner.


Her fra januar tilbyder ungdomsskoen nemlig også online undervisning, altså undervisning der udelukkende kører via computeren, og når man så samtidig samarbejder med ni andre kommuner, kan man tilbyde fag, som ungdomsskolen i Faxe slet ikke ville kunne tilbyde hvis de var ene om det.

Blandt de mange fag der nu tilbydes online kan vi nævne japansk og fransk, men også motion og styrke. Dertil kommer tegneserier, en bogklub, forberedelse til eksamen i matematik, og meget mere.

– Vi er spændt på hvordan de unge vil tage imod den nye online undervisning, men vi håber og tror, at vi kan få fat på nogle af de unge som gerne vil lære noget, men som ikke er så glade for at møde op til fysisk undervisning, fortæller Chanda Sonne Bøgh Olsen, der er udviklingskonsulent i ungdomsskolen i Faxe.

Selv om der er rigtig mange online-tilbud, vil det aldrig komme til at erstatte undervisningen hvor man mødes fysisk, for netop det sociale element har stor betydning for ungdomsskolen - og hvem ved, måske vil de mange online-muligheder kunne få nogle af de unge, der ellers holder sig meget for sig selv, til også at være med i det fysiske fællesskab.

Kommunerne der samarbejder om de mange online-tilbud er - foruden Faxe - København, Tåstrup, Næstved, Herning, Ringsted, Odsherred, Lejre, Halsnæs og Helsingør.

Du kan se alle online-tilbuddene på ungfaxe.dk - og selvfølgelig også de langt flere tilbud hvor der er tale om fysisk fremmøde.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst