Ny afdelingsdirektør på plads

Onsdag 5. januar 2022 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny afdelingsdirektør på plads
Ulrik Balling (tv) er ny afdelingsdirektør i XL-BYG CF Karise. Thomas Lykke Hansen er tiltrådt som salgschef for erhvervsafdelingen i XL-BYG CF Køge. PR foto

Ulrik Balling er i disse dage ved at sætte sig til rette i chefstolen i XL-BYG CF Karise, som afløser for den hidtidige afdelingsdirektør, Thomas Lykke Hansen, der tiltræder en nyoprettet stilling som salgschef i XL-BYG CF Køges erhvervsafdeling.

Karise: 46-årige Ulrik Balling er tiltrådt som afdelingsdirektør i XL-BYG CF Karise.

Ulrik Balling kommer fra en stilling i XL-BYG G&S Slagelses logistikafdeling, hvor han de seneste år, med succes, har ydet et betragteligt bidrag til, at XL-BYG CF Gruppens logstikcenter i Slagelse i dag er blandt byggebranchens mest fleksible og effektive.

- Jeg brænder for lederrollen. Jeg brænder for at udvikle personalet og for at arbejde henimod, at vi med konkrete indsatser lever op til XL-BYG CF Gruppens værdier om, at være Sjællands mest personlige og tilgængelige trælast og byggecenter, også i Karise, udtaler Ulrik Balling.

Ulrik Balling er bosat i Slagelse med sin hustru Irene og deres to børn.

Han har blandt andet sine lederevner fra sportens verden, hvor han nu bruger sin erfaring fra en aktiv karriere som professionel Superligaspiller til at være fodboldtræner på divisionsniveau, i øjeblikket assistenttræner i Næstved Boldklub.

Afdelingschef

Den hidtidige afdelingsdirektør i XL-BYG CF Karise, Thomas Lykke Hansen, har gennem 10 år stået for en bemærkelsesværdig flot udvikling af XL-BYGs afdeling på Solagervej i Karise, fremgår det af en pressemeddelelse.

Thomas Lykke Hansen får en ny rolle som afdelingsleder i XL-BYG CF Køges erhvervsafdeling, hvor han sammen med salgsdirektør Frank Bøgelund skal udvikle virksomhedens ydelser og services yderligere til håndværkerkunderne.

Thomas Lykke Hansen har, udover sin praktiske ledererfaring, et repertoire af videregående uddannelser med i bagagen, blandt andet en MBA-uddannelse fra Middelsex University.

I XL-BYG CF Gruppen er der tradition for, at udnævnelser markeres med reception.

Men grundet coronasituationen holdes der i januar beklageligvis ikke reception i forbindelse med Ulrik Ballings tiltrædelse som afdelingsdirektør i XL-BYG CF Karise og Thomas Lykke Hansens tiltrædelse som salgschef i XL-BYG CF Køge.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst