Medaljer og rekorder

Mandag 3. januar 2022 kl. 14:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Medaljer og rekorder
Flotte resultater af Viktor, Sisse og Christopher

Haslev Svømmeklubs Talent- og Konkurrencehold var lige før jul, til det store efterårsstævne i Taastrup. Med et utal af personlige rekorder, fede oplevelser og medaljer, var det en god weekend for svømmere, trænere og forældre.


Endelig var der mulighed for at komme til et brag af et stævne, uden at Coronaen skulle sætte en nævneværdig dæmper for dagsordenen. Mange af de helt unge svømmere på Talentholdet kunne således komme til deres første “rigtige” stævne udenbys, og de større svømmere på Konkurrenceholdet kunne igen komme ud og konkurrere mod de andre klubber.

Det var en fantastisk weekend hvor DJ´en, stævnespeakeren og dommerne leverede et brag af et stævne, ledsaget af lyd- og lyseffekter imellem svømmedisciplinerne. Alle svømmere kom hjem en fed oplevelse rigere, og det var rart at mærke at al den træning derhjemme havde båret frugt.

I alt var 30 svømmere afsted fra Haslev Svømmeklub, og i deres løb blev der igennem weekenden sat over 100 personlige rekorder. Et solidt tegn på at svømmerne har givet den gas til træning og har lyttet til trænernes input.

Af ekstraordinært gode præstationer kan nævnes Sisse Berg Olesen som svømmede sig til Guld på 50 m fri samt bronze i 50 m fly. Christopher Vejlbo Hansen som svømmede sig til sølv i både 50 m bryst og 100 m fri, samt bronze i 50 m bryst og 400 m fri. Viktor Eibye Svømmede sig til guld i 100 m fly, sølv i 50 fly og bronze i 50 m bryst.

Det var tydeligt at K-holds træner, John Olesen, samt T-holds træner Michael Andersen var stolte af alle deres svømmere.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst