Fjernvarmen i Faxe bliver billigere...

Lørdag 1. januar 2022 kl. 12:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fjernvarmen i Faxe bliver billigere...
Den omvendte verden: I Faxe bliver det billigere at varme sin bolig op... Foto af flisværket på hjørnet af Schjølervej og Gl. Strandvej. Foto: Torkild Svane Kraft

Energipriserne stiger og stiger. Alt bliver dyrere og dyrere - lige bortset fra hvis du får varmen fra Faxe Fjernvarme. Den bliver nemlig billigere i 2022...

– Det er gået rigtig godt i 2021, og vi haft det resultatmæssigt bedste år nogensinde, siger formanden for Faxe Fjernvarme Mogens C. Pedersen. Og det kommer til at medføre, at vi ”desværre” må reducere prisen for fjernvarme for 2022.

– Det er ikke småpenge, vi taler om, fortsætter formanden. Vi reducerer prisen for et standard hus på 130 m2 med et årsforbrug på 18,1 MWh fra 11.888 kr. i 2021 til bare 10.679 kr. i 2022. Det er en prisreduktion på 10% eller ca. 1.200 kr. pr. husstand. Priserne er allerede nedsat i årets acontorater.

En så væsentlig prisreduktion er ganske usædvanlig – især fordi Faxe Fjernvarmes priser i forvejen ligger i den helt billige ende af alle fjernvarmeselskaber i landet. Formanden lægger ikke skjul på en høj tilfredshed med måden, som virksomheden drives på.

– Alle i virksomheden, medarbejdere og bestyrelse, arbejder hårdt og målrettet på at levere stabil, grøn og komfortabel fjernvarme til Faxe by. Og den prismæssige udvikling er jo også blevet mulig igennem et fremragende samarbejde med selskabets leverandører, udtaler Mogens C. Pedersen.

De nye og meget lave priser vil være ekstra attraktive i den forestående kampagne for udvidelse af fjernvarmeselskabets forsyningsområde. Formanden smiler bredt og fortsætter:

– Vi er i gang med tre gode projektforslag for henholdsvis hele Hertelsvej, Egedevejs området med sideveje og hele boligområdet syd for Rådhusvej inkl. Plejecenter Søndervang.

Formanden oplyser, at der er planlagt store informationsmøder for beboerne i disse områder på Rolloskolen onsdag den 9. marts kl. 19.00 og tirsdag den 29. marts kl. 19.00. Der vil blive informeret grundigt om fjernvarmens muligheder, vilkår og priser. Møderne vil blive annonceret i Haslev-Faxe Posten, når tidspunkterne nærmer sig.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst