Citroën by night and day

Mandag 3. januar 2022 kl. 10:59

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Citroën by night and day
Citroën inviterer til åbent hus og Citroën by night. Her er Anders Busk fotograferet ved den elektriske version af C4. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe: Citroën holder åbent hus den 8. og 9. samt 15. og 16. januar - og desuden inviterer forhandlerne til Citroën by night torsdagene den 6. og 13. januar, hvor der er åbent til kl. 20.


Anders Busk fra Citroën på Rønnedevej i Faxe fortæller at man i forbindelse med åbent hus og Citroën by night kører kampagner på specielt C3, C5 Aircross og C4, både som “almindelig” bil og den elektriske version.

C3 er en af Citroëns mest populære biler, og slår man til lige nu er der mange penge at spare, for priserne stiger med ikke mindre end 25.000 kr. om ganske kort tid.

Citroën står naturligvis også klar til at vise den forholdsvis nye elektriske C4, som er en elbil der er til at betale for normale mennesker. Priserne starter nemlig ved lige under 230.000 kr. Men hvor langt kan den så køre på en opladning?

Det kan man nemt finde ud af på Citroëns hjemmeside. Her er der en fin funktion hvor man med et par klik kan få udregnet rækkevidden alt efter hvor hurtigt man kører, hvad temperaturen er og hvor dynamisk man kører. En fin og informativ funktion.

– Hvis man ikke, på grund af corona-situationen, har det så godt med at møde op hos os for at se bilerne og få en prøvetur, så er der også mulighed for hjemmefremvisning, fortæller Anders Busk.

Det eneste man skal gøre er at kontakte Citroën, så møder de op hjemme hos kunden med den ønskede bil. Inden da er bilen sprittet grundigt af, og bliver det igen, når sælgeren stiger ud af bilen - og så er sælgeren i øvrigt heller ikke med på prøveturen - så mere sikkert kan det vist ikke blive.

Anders Busk fortæller at der selvfølgelig er varm kaffe på kanden og lidt til den søde tand under åbent hus og Citroën by night.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst