Dejlig aften med juleklang og fællessang

Torsdag 16. december 2021 kl. 23:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Det blev en dejlig aften, da Kurt Ravn gav julekoncert i Haslev Kirke. Foto: Peer Rasmussen

Kurt Ravn sørgede for, at folk kom i den rette julestemning ved Lions julekoncert.


Haslev: Lions Club Haslevs julekoncert i Haslev Kirke er en af de faste traditioner, som mange glæder sig til. I år var ingen undtagelse, og slet ikke, når sidste års koncert blev aflyst på grund af coronaen.

Heldigvis var det lykkedes Lions Club Haslev at få aftalen med Kurt Ravn rykket til i år, og det var et forventningsfuldt publikum, som havde bænket sig til den sidste plads i kirken torsdag den 16. december.

Efter en kort velkomst af Lions præsident Torben Reiner Jensen kom Kurt Ravn gående op ad kirkegulvet og efter at have tændt lysene i stagen, indledte han meget passende koncerten med “Nu Tændes Tusind Julelys”.

Humør og vellyd

Kurt Ravn blev på ypperligste vis bakket op af oboisten Maria Lundbak og Carl Ulrik Munk-Andersen på piano og en fantastisk flot solo på kirkens orgel.

Julekoncerten var en skøn blanding af dejlige sange og salmer og flotte instrumentale klassiske stykker såsom J.S Bachs “Air” og “Gabriels Message”, flot leveret af Maria Lundbak og Carl Ulrik Munk-Andersen.

Hovedpersonen var selvsagt Kurt Ravn, som med sin flotte stemme og høje professionalisme nåede helt ned på de bagerste rækker og ud i sideskibet af Haslev Kirke.

Med sange og salmer som “En Stjerne Skinner i Nat”, “Amazing Grace” og ”Glade Jul“ både rørte og glædede Kurt Ravn publikum, som ikke sparede på klapsalverne. Det var vellyd for alle pengene.

Undervejs i koncerten var der også tid til små historier, blandt andet om Matador, og humør mellem Kurt Ravn og de to musikere.

Publikum fik også lov til at lade røsterne stemme i til fællessang i “Svantes Lykkelige Dag”. “Dejlig er den Himmelblå”, “Det Kimer nu til Julefest” og “Dejlig er Jorden”.

Det var en dejlig aften med juleklang og fællessang.

Af Peer Rasmussen


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst