Røde Kors har uddelt julehjælp

Mandag 20. december 2021 kl. 10:58

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Røde Kors har uddelt julehjælp
Røde Kors i Faxe har uddelt julehjælp til 58 familier

Røde Kors i Faxe har uddelt julehjælp til ikke mindre end 58 familier med ialt 70 børn.


– Vi ville gerne have lavet uddelingen lidt hyggeligt med kaffe og småkager, men det måtte vi undvære på grund af corona, fortæller formanden Karen Spring.

Uden for Røde Kors’ hus i Faxe stod Hans ved døren, for at “regulere trafikken”. Der måtte kun komme et par stykker indenfor i cafeen, hvor Marianne, Jeanette og Birthe stod og delte julehjælpen ud.

Den bestod af et gavekort på 800 kr. til COOP, LEGO fra Legofonden. Gavekort til Boghuset på 150 kr. til børnene. Beløbet var sat op i år, da der udover hjælp fra Boghuset, også var hjælp fra Faxefonden. Der var desuden bamser til børn på under 2 år.

Udenfor stod Mathias og Muhammed og delte sodavand ud, efter hvor stor familien var. Sodavand er også sponsoreret af Faxefonden.

– Vi har i alt uddelt julehjælp til 58 familier med 70 børn. Da der har været folk som var syge, eller i isolation har vi behandlet et par ansøgninger efter uddelingen. Vi kan se at i forhold til sidste år, er der mange som er kommet i arbejde eller kommet i gang med at læse, fortæller Karen Spring, og fortsætter:

– Vi takker alle som har støttet os så vi kunne give den flotte julehjælp. Der skal også være en stor tak til alle som har hjulpet ved uddelingen af julehjælp.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor katteudstilling i Haslev i weekenden
- Tre lokale verdensmestre
- Kommunemesterskab afgjort
- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst