Forfattere signerer børnekrimi

Torsdag 16. december 2021 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Forfattere signerer børnekrimi
Theodor William Larsen og Hans-Willy Bautz signerer deres fælles børnekrimi i Haslev Boghandel den 18. december. Foto: Christina Larsen

Haslev Boghandel får besøg af Hans-Willy Bautz og Theodor William Larsen.

Haslev: Lørdag, den 18. december, klokken 11-13, er forfatterne Theodor William Larsen og Hans-Willy Bautz i Haslev Boghandel, hvor de står klar til at signere deres fælles børnekrimi „Skelettet på slottet“, som er rigt illustreret af Birgitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg.

Samarbejdet mellem den niårige dreng med god fantasi og den erfarne 75-årige krimiforfatter har båret frugt og er resulteret i en børnekrimi, der er spændende, men ikke blodig.

– Samarbejdet har været en spændende vandring, hvor jeg har fået indblik i et klogt barns tankegang, der rummer en masse fantasi og og gode idéer, fortæller Hans-Willy Bautz.

– Det er Theodor William, der har støbt kuglerne, og så har jeg fyret dem af, tilføjer den 75-årige, som føler sig menneskeligt beriget af samarbejdet, hvor han også har kunnet bringe sin egen fantasi i spil.

Børnekrimien, der blandt andet handler om, at dens to hovedpersoner, Frederik og Mark, finder ud af, hvem det er, der i sin tid blev muret inde på et slot og hvorfor.

Desuden opklarer de tyveriet af en kostbar smaragdring.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst