Vind et års forbrug af Faxe Kondi og gavekort på 2000 kr.

Fredag 3. december 2021 kl. 13:05

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vind et års forbrug af Faxe Kondi og gavekort på 2000 kr.
Køb en nøgle og vinde et års forbrug af Faxe Kondi og et gavekort på 2.000 kr. til Meny. Ib Elberg og Henrik Thimgaard håber mange vil deltage i konkurrencen. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe: Lige nu afholder Faxe Borger- og Erhvervsforening og Meny i Faxe en stor konkurrence, hvor man kan vinde et års forbrug af Faxe Kondi og et gavekort på 2.000 kr. til Meny i Faxe.


Det er snart jul, og selvfølgelig er Faxe by smukt pyntet, men det er dyrt for Faxe Borger- og Erhvervsforening at gøre byen smuk og lysende her i den mørke tid. Derfor fik Ib Elberg, der er formand for Faxe Borger- og Erhvervsforening, en god idé og den var Menys nye købmand Henrik Thimgaard helt med på.

Ib Elbergs idé gik på en konkurrence hvor man kan vinde et helt års forbrug af Faxe Kondi - 365 stykker for at være helt præcis, og så syntes Henrik Thimgaard lige at han ville supplere med et gavekort på 2.000 kr. til Meny i Faxe - så der er altså mulighed for at vinde to vilde præmier her op til jul.

Konkurrencen er startet og kører frem til og med torsdag den 16. december. Og fredag den 17. december mellem kl. 15 og 19 kan man møde op i Meny og se om man har vundet.

I al sin enkelthed går det ud på at man frem til og med den 16. december kan købe en nøgle til 75 kr. og så kan man møde op i Meny i Faxe fredag den 17. december mellem kl. 15 og 19 og prøve om nøglen passer til den hængelås der er sat på de mange Faxe Kondi som der er udstillet i forretningen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byrådet indleder med gudstjeneste
- Priserne holdes i ro
- Madklub for mænd klar til ny omgang
- Slutspurt i jubilæumsfond
- Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
- Maries Festival Band spiller i Karise
- Vraa, Kold og Jutlandia
- Mød folkene bag Skelettet på slottet
- Kamp, kærlighed og Don Quixote
- Haslevs fjernvarme bliver ikke dyrere
- Kørte omkring med knive
- Foredrag der sætter tanker i gang
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst