Karise Haveaffald lukker midlertidigt

Torsdag 9. december 2021 kl. 11:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Karise Haveaffald lukker midlertidigt
Pladsen for haveaffald i Karise holder lukket mens der asfalteres

På Karise Haveaffaldsplads, Dalbyvej 6 i Karise, skal der lægges asfalt, så regnvand kan afledes til kloak. I den forbindelse lukker haveaffaldspladsen mellem den 13. december og den 14. januar 2022 (begge dage inklusive).


I en lang periode har det ikke været muligt at lægge haveaffaldet af direkte på belægningen. Derfor vil der i december blive lagt asfalt på en del af pladsen, så det igen kan lade sig gøre.

– For at genere så få som muligt har vi valgt at få lagt asfalt på i lavsæsonen for haveaffald. Samtidig håber vi selvfølgelig, at der ikke kommer de store mængder sne, der kan genere asfaltarbejdet, oplyser Affald Plus.

Har du haveaffald derhjemme, eller vil du gerne af med juletræet, så kan du lægge vejen forbi Faxe Haveaffaldsplads, Præstøvej 105A, Tystrup, eller Rønnede Haveaffaldsplads på Industrivej 22, Rønnede. Begge haveaffaldspladser har åbent hele døgnet.

Vi beklager ulejligheden. Vi tror dog på, at den nye belægning vil gøre det nemmere for både kunder og transportører, når haveaffaldet skal håndteres.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst