Skoleleder udpeget

Lørdag 4. december 2021 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Skoleleder udpeget
Susanne Meyer Christensen er udpeget som skoleleder på Vestskolen. @SN-Billedtekst:PR foto: Faxe Kommune

Susanne Meyer Christensen er ny skoleleder på Vestskolen

Haslev/Terslev: Fra 1. december kunne 49-årige Susanne Meyer Christensen slette ordet "konstitueret" foran skoleleder, idet et enigt ansættelsesudvalg har valgt hende som Vestskolens nye skoleleder.

At sidde på skolelederkontoret på Vestskolen er ikke nyt for Susanne Meyer Christensen.

Gennem de seneste 16 måneder har hun været konstitueret skoleleder for Vestskolen, som består af Terslev Skole, Vibeengskolen og Nordskovskolen.

Det er en begejstret og glad centerchef for Børn & Undervisning, Henrik Reumert, som kunne byde Susanne Meyer Christensen velkommen som leder.

Derfor var der heller ingen tvivl blandt ansættelsesudvalgets medlemmer, som enstemmigt pegede på Susanne Meyer Christensen.

- Det er med stor glæde, at vi er lykkedes med at rekruttere den helt rigtige kandidat til at stå i spidsen for videreudviklingen af Vestskolen, så skolen kan blive det naturlige og attraktive førstevalg for elever, forældre, medarbejdere og ledere, udtaler Henrik Reumert.

- Som Susanne Meyer Christensen chef har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med hende gennem snart to år. Jeg kender hende som en leder, der altid sætter børn og unges læring og udvikling øverst på dagsordenen, tilføjer han.

Ydmyg over for opgaven

Susanne Meyer Christensen er ydmyg over for opgaven, men har også meget gå-på-mod.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet. På skolen har vi fået sat vores strategi “Læring skaber trivsel og trivsel skaber læring” i søen, samt arbejdet med den røde tråd i forhold til vores fælles sociale adfærdskodeks: "Sådan er vi sammen på Vestskolen". Desuden arbejder vi stærkt med kommunens fælles strategier for skoleområdet, siger Susanne Meyer Christensen.

- Som jeg siger til børnene, er vi alle en del af et puslespil. Alle brikker er lige vigtige. Derfor er det også vigtigt for mig, at vi inddrager børnenes stemmer, forældrenes perspektiver og medarbejdernes håb og drømme for børnene, når vi tager favntag med tidens store emner som inklusion, trivsel og læring, uddyber Susanne Meyer Christensen.

Uddannet lærer

Susanne Meyer Christensen er uddannet lærer på daværende Haslev Seminarium.

Hendes karriere kørte ret hurtigt ind på ledelsessporet, og gennem de seneste cirka 10 år har hun fået masser af ledererfaring med i bagagen.

Siden december 2015 i Vestskolens regi, da hun før sin tid som konstitueret skoleleder var afdelingsleder på Vibeengskolen.

Susanne Meyer Christensen bor i Næstved, er gift og parret har fem børn i alderen 15-26 år.

Af Peer Rasmussen


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byrådet indleder med gudstjeneste
- Priserne holdes i ro
- Madklub for mænd klar til ny omgang
- Slutspurt i jubilæumsfond
- Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
- Maries Festival Band spiller i Karise
- Vraa, Kold og Jutlandia
- Mød folkene bag Skelettet på slottet
- Kamp, kærlighed og Don Quixote
- Haslevs fjernvarme bliver ikke dyrere
- Kørte omkring med knive
- Foredrag der sætter tanker i gang
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst