Sorte skyer over kommunen

Fredag 26. november 2021 kl. 11:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sorte skyer over kommunen
Indlæg af:
Marianne Kølle
Hovvænget 7
4654 Faxe Ladeplads

Nu er der gået et stykke tid siden kommunevalget, og jeg er nu i stand til at forholde mig til, at Faxe Kommune skal have blåt styre med Ole Vive som borgmester i yderligere fire år.

Da jeg hørte, at de konservative med /Michael Christensen eventuelt ville overtage magten som borgmester, blev jeg ”lidt” glad, idet Faxe Kommune i den grad trænger til et markant løft på mange parametre.

Jeg som almindelig borger hører jævnligt, at nu mangler Faxe Kommune igen mange millioner i regnskabet.

Det kan i den grad undre mig, at der er så lidt styr på økonomien i kommunen. Har Faxe Kommune ”glemt”, at det er alle os skatteydere, der står for skud med vores indbetalte skattekroner?

Tankerne går straks til, hvad skal der nu spares på.

Efter et stykke tid melder Ole Vive offentligt ud, at det ikke har sin rigtighed med dårlig økonomi. Faxe Kommune er en nogenlunde rig kommune.

Hvad skal jeg som skatteborger tro på? Jeg har boet og betalt skat til Faxe Kommune i hele mit voksenliv, så det er vel i orden, at jeg stiller dette væsentlige spørgsmål.

Hvorfor melder Ole Vive ikke nogle brugbare oplysninger ud om blandt andet økonomi til borgerne, som er forståeligt for den enkelte borger?

Det var måske et forslag til fremtiden, at borgmesteren skrev en klumme i lokalavisen cirka en gange månedligt om hans bedrifter for Faxe Kommune.

Jeg kan ligeledes undre mig over, at Ole Vive bruger så meget arbejdstid på at være ”frontfigur” til diverse arrangementer i kommunen.

Jeg er sikker på at, viceborgmesteren sagtens kan overtage nogle af disse opgaver, så Ole Vive kan bruge noget tid på visioner og fremtid for Faxe Kommune.

Jeg er godt opmærksom på, at de vanskelige opgaver med visioner og fremtid ikke er så sjov som at klippe snore, men lad nu andre tage sig af nogle disse opgaver.

Det er godt for Faxe Kommune, at der trods alt er diverse formænd i fagudvalgene, som ser det, som en vigtig opgave at ”tænke ud af boksen” i bestræbelse på en bedre kommune.

Nu må vi have de næste fire år til at gå. Jeg håber, borgmester Ole Vive har forstået mit budskab.© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Venskaber i skolen
- Vesten er langt værre en Rusland
- Min ven er død
- Tak til Faxe Kommune
- Fakta om væresteder
- Svar til Ib Elberg
- Vil kæmpe for en hyggelig by
- Grim med vilje
- Vores land, vores regler
- Det kan kommunen ikke være bekendt
- NATO og USA har et stort medansvar for krigen i Ukraine
- Grim med vilje?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst