Glad for tilliden

Mandag 22. november 2021 kl. 13:28

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Glad for tilliden
Thomas Spange Olsen

Indlæg af:
Thomas Spange Olsen, byrådsmedlem, Enhedslisten
Permatopia 14, Karise

Kommunal- og regionsvalget er nu afgjort. Tak til alle der stemte på Enhedslisten og mig ved kommunal- og regionsvalget.

Det er mindre end fire år siden jeg flyttede til kommunen og det er første gang jeg stiller op til et kommunalvalg. Så jeg er meget glad for den tillid de mange, der har stemt på mig, viser.

Venstrefløjen blev styrket med et mandat i det nye byråd i Faxe. Desværre var det ikke nok til at få et andet flertal og dermed en ny borgmester og en ny retning for kommunen.

Jeg vil til gengæld stadig arbejde for, at Faxe Kommune kommer i gang med den grønne omstilling, at der bliver taget fat på at forbedre arbejdsmiljøet for de ansatte i kommunen og at borgere, som har brug for kommunen bliver mødt med respekt og værdighed.

Jeg er overbevist om, at borgerne i Faxe Kommune sider inde med mange gode idéer og forslag til at sætte skub i den grønne omstilling.

Derfor vil det være en gevinst at få inddraget flest muligt i at udarbejde konkrete forslag for kommunen, som byrådet i sidste ende kan beslutte at sætte i værk.

Derfor er jeg kommet med forslaget om et klimaborgerting. Det vil jeg fortsat arbejde for at få vedtaget i det nye byråd.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Svar fra Faxe Forsyning
- Åbent brev til Faxe Forsyning
- Den rådne banan
- Tak for hjælpen
- Trivsel og kultur, kan vi være dette bekendt?
- Mere frihed kræver flere penge
- Digitale valgplakater
- Beredskab skal altid være klar
- Slut med slam i Køge Bugt
- Smart Venstre sving
- Den nye planlov og solceller
- Stopper for opsætning af varmepumper
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst