Tænk nyt – Stem radikalt!

Mandag 15. november 2021 kl. 09:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tænk nyt – Stem radikalt!
Indlæg af:
Kenni Lars Rasmussen,
Spidskandidat, Radikale Venstre i Faxe
Lysholm Alle 44,
4690 Haslev


En lang valgkamp er ved at være ved vejs ende. Tirsdag skal du sætte dit kryds ud fra en kandidat eller et parti, som du ønsker skal repræsentere dig de næste fire år. Med dit kryds tirsdag, er du medvirkende til, at bestemme retningen for den kommende kommunalbestyrelses arbejde.

Radikale Venstre ønsker at skabe nogle forandringer i måden kommunalbestyrelsen arbejder på. Vi ønsker det bredde samarbejde og at arbejde for fælles mål og visioner for kommunen. Blokpolitikken har præget for meget af kommunalbestyrelsens arbejde de sidste fire år. Vi ønsker meget klart, at arbejde for en stærkere, grønnere og friere kommune.

Som tilflytter og som ny spidskandidat, har det været nogle hektiske, men også nogle spændende uger. Jeg har været med til vælgermøder rundt i hele kommunen og fået et godt indtryk af kommunen i det grønne. Møderne har været præget af højt til loftet, lidt kant ind i mellem, men også af den gode tone.

Sætter du krydset ved Radikale Venstre tirsdag, vil du få nogle politikere, som vil tænke store tanker, men som også ønsker en ordentlighed i det politiske arbejde og i mødet med borgerne, der har stor betydning for os alle sammen.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Venskaber i skolen
- Vesten er langt værre en Rusland
- Min ven er død
- Tak til Faxe Kommune
- Fakta om væresteder
- Svar til Ib Elberg
- Vil kæmpe for en hyggelig by
- Grim med vilje
- Vores land, vores regler
- Det kan kommunen ikke være bekendt
- NATO og USA har et stort medansvar for krigen i Ukraine
- Grim med vilje?