Endelig kunne Willbrandt vise deres nye domicil frem

Onsdag 22. september 2021 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Willbrandt Gummitekniks nye domicil på Grøndalsgade i Haslev. Foto: Torkild Svane Kraft

Siden sommeren 2006 har Willbrandt Gummiteknik holdt til i Grobund på Finlandsgade i Haslev, men her blev pladsen al for trang - og et nyt domicil blev bygget på Grønlandsgade 9 i Haslev.

På grund af corona har Willbrandt dog ikke haft mulighed for at præsentere de nye lokaler for deres kunder. Men i onsdags var det muligt, så gennem hele dagen myldrede det med kunder og andre forretningsforbindelser der kom for at se lokalerne og høre om virksomheden.

Hvad laver de?
Nu er der nok flere læsere der ikke aner hvad Willbrandt laver, men den skarpsindige læser har nok regnet ud at det har noget med gummi at gøre. Og det er rigtigt.

Når du sætter dig ind i et tog, så har Willbrandt en finger med i spillet. De sælger blandt andet den gummi man ser mellem vognene, ligesom diverse ophæng ved motorer og hjul, der øger komforten for den rejsende, kommer fra Willbrandt.

Ved Åbent Hus i onsdags var der da også medarbejdere fra DSB og andre jernbaner på besøg i Haslev - og direktør Johnny Anekjær fortalte at jernbaner udgør 65% af Willbrandts kunder.

Derudover kan du være næsten helt sikker på at det gummi du ser på en sneplov kommer fra Willbrandt, ligesom Haslev-virksomheden leverer mange produkter til marineindustrien over hele verden.

Det nye domicil
Det er Graakjær der har bygget Willbrandts nye hus på Grønlandsgade, og Johnny Anekjær har været særdeles tilfreds med Graakjær, der har udført et godt stykke arbejde - endda uden at tidsrammen er skredet.

Ud mod vejen ligger administrationen med lyse og indbydende lokaler. Nogle fantastiske lokaler, lød det fra flere af de ialt 15 medarbejdere. Eller indtil videre 15 medarbejdere, for lige nu søger man endnu en medarbejder. En salgssupporter.

Den bagerste del af den store bygning rummer et stort lager, som er forberedt så det nemt kan udvides - og det er der rigeligt plads til, for Willbrandts grund er på 11.000 kvadratmeter.

Johnny Anekjær fortæller, at der er tale om et miljø- og klimavenligt byggeri. Der er blandt andet solceller. Willbrandt ville gerne have haft et større anlæg, men droppede det, for når et anlæg kommer over en vis størrelse, bliver man pludselig strømproducerende virksomhed, og så stiger beskatningen.

Foruden rundvisning og en snak med Willbrandts medarbejdere, blev der budt på mad og drikke.

Willbrandt Gummiteknik blev grundlagt den 14. marts 1994 og ejes 100% af Willbrandt KG i Hamburg, der blev grundlagt i 1892. Læs mere på willbrandt.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byrådet indleder med gudstjeneste
- Priserne holdes i ro
- Madklub for mænd klar til ny omgang
- Slutspurt i jubilæumsfond
- Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
- Maries Festival Band spiller i Karise
- Vraa, Kold og Jutlandia
- Mød folkene bag Skelettet på slottet
- Kamp, kærlighed og Don Quixote
- Haslevs fjernvarme bliver ikke dyrere
- Kørte omkring med knive
- Foredrag der sætter tanker i gang
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst