Nyt udrejsecenter ved Skovvang?

Onsdag 15. september 2021 kl. 15:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nyt udrejsecenter ved Skovvang?
Indlæg af:
Poul Holm Andreasen
Grøndalsvej 40,
Haslev


Nej, det er naturligvis ikke tilfældet. Men det er en fristende parallel til debatten om den foreslåede, østlige omfartsvej i Haslev.

Som mangeårig nabo til Bråbyvej føler man sig nærmest på linje med borgerne i Midtjylland, der ikke modtog megen solidaritet fra langelænderne, da regeringen for nogle måneder siden planlagde et nyt udrejsecenter på Langeland. Langelænderne ville ikke dele byrden med jyderne.

Og den østlige del af Haslev vil ikke dele trafikbyrden med os naboer til Bråbyvej, der gennem mange år har oplevet stadigt stigende og især tung trafik få meter fra vore vinduer.

Især lastbilerne fra Stena bør fremhæves - med hastigheder, der forekommer pænt over det tilladte og med en øresønderrivende larm fra løst stykgods, der kastes op i luften ved passage af bump og revner. Men Stena er langtfra de eneste støjsvin på Bråbyvej.

Mon ikke også der er et par beboere fra Skovvang kvarteret blandt de bilister, der - ofte om søndagen - fræser forbi på Bråbyvej med svært læssede trailere med kurs mod genbrugspladsen? Så det virker lidt patetisk med modstand mod en østlig omfartsvej, der er planlagt langt over 100 meter fra boligområdet.

Modstanderne fremhæver de nordvendte ramper som alternativ. Må jeg så blot henstille til de lokalpolitikere, der søger valg på det grundlag, at de samtidigt sørger for tiltag, så Bråbyvej ikke længere vil være attraktiv for gennemkørende trafik.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Venskaber i skolen
- Vesten er langt værre en Rusland
- Min ven er død
- Tak til Faxe Kommune
- Fakta om væresteder
- Svar til Ib Elberg
- Vil kæmpe for en hyggelig by
- Grim med vilje
- Vores land, vores regler
- Det kan kommunen ikke være bekendt
- NATO og USA har et stort medansvar for krigen i Ukraine
- Grim med vilje?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst