Henrik Thimgaard er Faxes nye Meny-købmand

Torsdag 23. september 2021 kl. 11:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Henrik Thimgaard er Faxes nye Meny-købmand
Henrik Thimgaard (tv) overtager Meny i Faxe den 1. oktober efter Lotte og Simon Spring. Foto: Torkild Svane Kraft

Den 1. oktober er der skiftedag i Meny i Faxe. Lotte og Simon Spring takker af og Henrik Thimgaard, der bor i Næstved sammen med sine to døtre, bliver den nye indehaver.

Henrik Thimgaard, der er 45 år gammel, er født og opvokset i Køge, hvor han også blev udlært i et supermarked. Efterfølgende har han videreuddannet sig indenfor faget blandt andet gennem Dagrofa.

Den nye ejer af Meny i Faxe har arbejdet indenfor branchen i hele sit arbejdsliv. Han har blandt andet arbejdet i Føtex, været distriktschef i Aldi og havde for 15 år siden købmandsbutikken ved Vejs Ende i Strøby Ladeplads, men afhændede den da hans kæreste pludselig døde, og han stod alene med deres datter på kun 11 måneder.

Gennem de senere år har Henrik Thimgaard været butikschef i Meny i Næstved, men kaster sig nu ud i opgaven som selvstændig købmand i Faxe.

- Det glæder jeg mig meget til. Jeg ser et stort potentiale i butikken i Faxe, og nu er mine børn så store, at det er den rette tid at blive selvstændig igen, siger Henrik, der foruden datteren på 16 år, også har en datter på 12 år.

Henrik Thimgaard fortæller at han har nogle ideer til nye tiltag i Meny i Faxe, og at han har meget stor respekt for det Lotte og Simon Spring har opnået i de år de har haft supermarkedet.

- Kunderne skal føle sig velkomne og, som det har været tilfældet med Lotte og Simon, så skal de altid kunne møde købmanden i butikken, siger Henrik, der dermed kan se frem til mange timers arbejde.

Til gengæld kan Lotte og Simon Spring se frem til færre arbejdstimer. Gennem 19 år har de været selvstændige, så nu glæder de sig til et 37 timers arbejde - og til at holde fri når de har fri.

Hvad fremtiden vil bringe, ved de endnu ikke - ikke andet end at de vil holde en god ferie og rigtigt komme ned i gear.

- Butikken har betydet rigtig meget for os, så vi er glade for at det netop er Henrik der har købt den. Han er den rette til at udvikle butikken, siger Simon Spring.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byrådet indleder med gudstjeneste
- Priserne holdes i ro
- Madklub for mænd klar til ny omgang
- Slutspurt i jubilæumsfond
- Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
- Maries Festival Band spiller i Karise
- Vraa, Kold og Jutlandia
- Mød folkene bag Skelettet på slottet
- Kamp, kærlighed og Don Quixote
- Haslevs fjernvarme bliver ikke dyrere
- Kørte omkring med knive
- Foredrag der sætter tanker i gang
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst