Oplev nattens lyde og lys - kom til nat i naturen

Onsdag 15. september 2021 kl. 11:04

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Oplev nattens lyde og lys - kom til nat i naturen
Ta’ med Louise Villumsen på en nattetur i naturen

Lørdag den 25. september inviterer DGI og naturvejleder Louise Villumsen til en „Nat i naturen” for børn mellem 6 og 15 år. „Nat i naturen” foregår i Faxe Kalkbrud, og man mødes ved Geomuseum Faxe.

Natten er delt i to. Mellem kl. 19.30 og 20.45 er det for børn mellem 6 og 10 år, mens de store, dem op til 15 år mødes mellem kl. 21 og 22.30.

De små må gerne tage en forældre med på de natlige oplevelser. Man starter med at lave bål, leger lidt og snitter. Når mørket er faldet på, skal man gå en tur i mørket, for at høre nattens lyde og se nattens lys.
Alle deltagere får en pandelampe på, så man ikke går og falder.

Tilbage ved bålet er der noget varmt at drikke og lidt snacks som man kan nyde samtidig med at man snakker om nattehimlen.

De store
Dem mellem 11 og 15 år, mødes som nævnt kl. 21.00 ved Geomuseum Faxe. Også her starter man med at lave bål og lære hinanden at kende.

Herefter skal også de store en tur i kalkbruddet iført pandelamper - blive bekendt med nattens lyde og lys, inden man vender tilbage til bålet hvor man får noget at drikke og rister nogle snacks over bålet.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig på denne lille adresse: www.dgi.dk/friluftsliv/arrangementer/202123024000 - eller også går du ind på dgi.dk og søger på „Nat i naturen”.
Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst