Haslev Privatskole er nu idrætscertificeret

Torsdag 9. september 2021 kl. 09:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

SFO-leder Helle Sølund får overrakt beviserne af Henrik Holmer fra DGI. Foto: Torkild Svane Kraft

Der var fest på Haslev Privatskole i onsdags - eller rettere i privatskolens SFO. Man fejrede at SFO’en er blevet idrætscertificeret af DGI.

Selveste borgmesteren og formanden for DGI Storstrømmen var mødt op til festen. Frugt, grønt og hjemmebagte boller stod klar til at blive spist - men først skulle der lige holdes et par taler.

- Jeg synes I er rigtig seje, fordi I er blevet så gode til at lege, lege sammen og bevæge jer. Og ved I hvad - man bliver faktisk klogere af at bevæge sig, sagde borgmesteren - og det faldt i god jord.

Også formanden for DGI, Henrik Holmer, var glad og godt tilfreds, fordi alle medarbejdere i SFO’en havde brugt tid på et kursusforløb, hvis formål er uddannelse i kropslig dannelse, men så sandelig også det at begå sig socialt og udfordre sig selv.

- Nu er I rustet til at give eleverne udfordringer og oplevelser, så hver enkelt kan finde frem til netop den aktivitet, han eller hun har det allerbedst med, sagde Henrik Holmer.

Og så overrakte formanden for DGI Storstrømmen kursusbeviser til alle ansatte i SFO’en - og eleverne kvitterede med bragende bifald, hver gang et bevis blev overrakt.

Der var også et stort bevis til Helle Sølund, der er leder af SFO’en. Et bevis som kan hænges op et godt sted i det store hus. Og endelig var der et stort flag, som nogle af eleverne hjalp borgmesteren med at få hejst op i flag­stangen.

Da alt det officielle var overstået, og flaget var gået til tops, stillede alle sig op i lange rækker, for at tage for sig af de lækre boller og frugten.

Og man må godt nyde en bolle eller to, når man også husker at få sig rørt - hvilket de jo gør i SFO’en. Hver eneste dag er eleverne ude og bruge deres kroppe - uanset hvordan vejret er. Og nu har de oven i købet bevis på det...

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Danmarksindsamling: Gå en tur i Haslev
- Aflysning bogsignering og præsentation
- Vil du sige farvel til dit oliefyr?
- Business Faxe udsætter nytårskuren
- Byrådet indleder med gudstjeneste
- Priserne holdes i ro
- Madklub for mænd klar til ny omgang
- Slutspurt i jubilæumsfond
- Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
- Maries Festival Band spiller i Karise
- Vraa, Kold og Jutlandia
- Mød folkene bag Skelettet på slottet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst