MindFys - Fysioterapi for både krop og sjæl

Onsdag 28. juli 2021 kl. 10:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

MindFys - Fysioterapi for både krop og sjæl
Anja Folkvard Andersen har netop åbnet klinik for fysioterapi i Haslev.

Fysioterapeut Anja Folk_vard Andersen har for nylig åbnet MindFys, en klinik for holistisk fysioterapi og træning. Den ligger på Houmannsvej 2, 1. sal i Haslev med indgang fra hjørnet af bygningen.

Det er ikke tilfældigt at ordene Mind og Fys indgår i kliniknavnet - for Anja lægger stor vægt på at se på det hele menneske, for krop, psyke og sjæl, hænger uløseligt sammen.

Netop derfor vil Anja Folkvard Andersen have god tid til hver enkelt klient, så ved første konsultation bruges der tid på at tale sammen og en grundig undersøgelse, så hun nøjagtig ved hvad problemet handler om og hvilke forventninger og mål klienten har.

Ud fra det grundlag kan der sættes ind med den helt rette behandling til den enkelte klient.

Udover individuelle behandlinger tilbyder Anja også holdtræning indenfor blandt andet rygtræning, Fysiopilates og mindfulness samt efterfødselhold og bækkenbundshold.

Og hverken her, eller ved individuelle behandlinger, lader hun sig begrænse af de fysiske rammer på Houmannsvej. Efterfødselsholdet har f.eks. trænet på den nye motionsbane i Rønnede - og i nogle individuelle behandlinger er træningen henlagt til skov og have.

Det skal nemlig været et sted, og en måde, der giver god mening for den enkelte klient - for dermed opnås det bedste resultat.

Anja er født og opvokset, og har boet det meste af sit liv i Haslev, men bor nu i Rønnede. Hun blev uddannet fysioterapeut i 2006 og har arbejdet otte år på klinik i Ishøj og syv år i Haslev.

FLERE VIDEREUDDANNELSER
Hun har videreuddannet sig indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, er FysioPilates instruktør - og derudover har hun taget kurser i mindfulness og healing.

Så når Anja Folkvard Andersen siger at hun tager udgangspunkt i det hele menneske i sine behandlinger, så er der noget om snakken.

Du kan læse mere om den nye klinik for fysioterapi på hjemmesiden mindfys.dk ligesom du kan finde hende på Facebook. Søg efter MindFys.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad skal der ske i kirken?
- Standset på ulovlig knallert
- Tre aftener om kvinder i bibelen
- Replik vedr. Udrejsecenter på Skovvang
- Fandt hampplanter hos anholdt
- Ingen kvaler borgerne betaler
- Niam og Milton Huse opfører 210 boliger i Haslev
- Frisør Unique er Grøn Salon
- Oplev nattens lyde og lys - kom til nat i naturen
- En helt fantastisk ferie...
- Cirkus Bella Donna fejrer 25 års jubilæum i Faxe
- Bredt forlig om bevarelse af skolestrukturen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst