Kriminel bogpræsentation

Mandag 19. juli 2021 kl. 09:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kriminel bogpræsentation
Hans-Willy Bautz dedikerer et eksemplar af „Skovtårnsmordet“ til Birgit Larsen. Foto: Erik Graversen

Kriminel bogpræsentation
ProvinsTV var med ved præsentationen af Hans-Willy Bauts nyeste krimi. Foto: Erik Graversen
Haslev: Det blev et spændende møde med krimiforfatteren Hans-Willy Bautz, da han præsenterede sin nyeste roman „Skovtårnsmordet“ på Bykroen i Jernbanegade, hvor en del af bogens handling finder sted. Kroens ejer, Frank Månsson, har bl.a. bidraget med oplysninger om Haslevs natteliv.

De mere end tyve fremmødte personer lyttede intenst, da forfatteren fortalte om, hvordan han havde lavet research til bogen, hvor han var blevet modtaget med stor venlighed overalt, hvor han stillede spørgsmål eller selv skulle tage lokaliteterne i øjesyn, så han kunne skrive så virkelighedsnært som muligt.

Det gjaldt f.eks. Skovtårnet og området derude, hvor han stående oppe på toppen af tårnet undrede sig over, hvordan man kunne få politi og redningskøretøjer op til tårnet. Han ville også vide noget om videoovervågningen af området. Det fik han altsammen svar på, mens en medarbejder kørte med ham ad redningsvejene op til tårnet.

Hans-Willy Bautz havde også brug for viden om Storstrømsbrobyggeriet og de italienere, der arbejder på projektet. Her var medarbejdere fra Vejdirektoratet imødekommende med oplysninger og rundvisning på Masnedø.

Desuden fortalte han om sin tilknytning til Sicilien, som gør, at den del af handlingen, der foregår der, virker meget autentisk.

Dette, og meget mere, fortalte forfatteren om ved bogpræsentationen.

To personer fra lokalområdet fik en speciel tak af forfatteren, nemlig Erik Graversen, som har stillet et billede af Skovtårnet til rådighed for bogens forside og Birgitta Kristina Ingmarsdatter Carlberg, som har tegnet portrættet af forfatteren, som findes på en klap bag i bogen.

Næste projekter
Han løftede også sløret for sine næste to bogprojekter, nemlig en børnebog, som han har skrevet sammen med sin nabos niårige søn Theodor William Larsen, og en Læsøkrimi.

En tilhører spurgte ind til børnebogens handling, hvilken han så kom lidt ind på uden at røbe for meget. Desuden fortalte han kort om den Læsøkrimi, han netop har skrevet færdig. Forlaget mellemgaard, som udgiver bøgerne, har planlagt, at både børnebogen og krimien skal udkomme før jul.

Efter forfatterforedraget benyttede publikum sig af, at man kunne erhverve Hans-Willy Bautz’ bøger med dedikation. Der var stor interesse for „Skovtårnsmordet“, som naturligvis kan erhverves i enhver boghandel i Danmark.

Bogpræsentationen havde i øvrigt ProvinsTV’s bevågenhed, idet Ole Lang Petersen var til stede og lavede videooptagelser, som bliver stillet ind på kanalens Facebookside og på youtube.com.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst