Krasserrevy med halvandet års forsinkelse

Onsdag 14. juli 2021 kl. 09:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hele holdet bag Krasserrevyen 2021. Foto: Torkild Svane Kraft

Sidste år måtte den populære lokale revy, Krasserrevyen, aflyse sine to sidste forestillinger. Corona havde indtaget verden, og heller ikke her i februar og marts måned kunne man gennemføres Krasserrevyen, men nu sker der noget.

Skuespillerne har øvet flittigt i Ulse Forsamlingshus, og sidst i september er der premiere på Krasserrevyen 2021. Altså en sensommerrevy, hvor det plejer at være en vinterrevy.

Men det gør absolut ikke revyen mindre spændende. Haslev-Faxe Posten har smugkigget på en øveaften, og vi kan godt afsløre, at der er noget at glæde sig til. Masser af numre, som folkene bag Krasserrevyen, stort set alle selv har skrevet.

Skuespillerne er de samme som har stået på scenen i mange år - nogle af dem endda i samfulde 25 år som Krasserrevyen har eksisteret - for ja, der er faktisk tale om Krasserrevy nummer 25. Den første blev opført i Kongsted i 1996, og i 1999 flyttede revyen til Ulse, hvor man har været lige siden.

17-årig debutant
En enkelt ny skuespiller har fundet vej til scenen i år. Det er den kun 17-årige Julie Christoffersen fra Nielstrup. Men man fornemmer nu ikke at hun er helt ny. Hun gør det fremragende.

Måske fordi hun nærmest er vokset op med Krasserrevyen. Hendes bedstemor og morfar en nemlig Vibeke og Jens Truelsen, der der var med i revyen i mange år - og Julie har set Krasserrevyen fra hun var helt lille.

Desuden har hun øvet med sin mor Christina Lund, som har været med i Krasserrevyen i flere år. I 2019 sagde hun ja til at hjælpe til i baren, og da man pludselig mangle en statist i et nummer, sprang Julie til. Og nu har hun valgt at gå all in og blive fuldgyldigt medlem af Krasserrevyen. Glæd dig til at opleve hende på scenen.

Krænkelseskulturen
Corona har naturligvis en fremtrædende plads i Krasserrevyen anno 2021, men man stifter også bekendtskab med krænkelseskulturen i et forrygende nummer med netop Julie Christoffersen og Marit Pedersen.

Mee Too tages også under behandling. Her møder man den aldrende Tom Jones, spillet af Bendt Laursen, der jagtes af en flok „gamle damer”. Det er bestemt ikke sjovt at være Tom Jones - men til gengæld er det sjovt at være publikum...

Og så vender Ejner tilbage. Det er ham der er gift med Maren, og han har det ikke altid så nemt. Heller ikke med sexlivet, men som han siger: „Er dit sexliv gået i dvale - så meld dig ind i de radikale”. Ejner spilles af revyens grand old man, Ole Mørkeberg.

Selveste Inger fra Hadsund kigger forbi med både lagkage og rigsret - i skikkelse af Marit Pedersen, men du kan også møde den et uheldige tatovør Bendt Laursen, der skal tatovere et smukt digt på Karin Jørgensens nakke - han kom dog til at vende papiret forkert, så det blev opskriften på boller i karry i stedet...

Forestillingerne
Der er premiere på Krasserrevyen lørdag den 25. september. Her bydes der på spisning, revy og dans, hvor det er revybandet bestående af Bent Larsen, Arne Roed Sørensen, Carsten Nielsen og Steen Andersen der spiller.

Søndag den 26. september er der revy og kaffe - og weekenden efter er der igen fuldt program med spisning, revy og dans den 1. oktober og revy og kaffe den 2. oktober. Og sandelig om ikke det samme gentages med revy, spisning og dans den 9. oktober og revy og kaffe den 10. oktober.

Folkene bag revyen
Bente Baumann Petersen er instruktør, Susanne Baumann Rasmussen er sufflør, Henning Pedersen står for lyden, mens Steen Holmgaard og Majbritt Holmgaard Lund står for scenen.

Skuespillerne er Ole Mørkeberg, Anja Sønder, Marit Pedersen, Julie Christoffersen, Karin Jørgensen, Bendt Laursen, Kaj Schjørlund Nielsen og Christina Lund.

Priser og billetbestilling kan ses på krasserrevyen.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst