Saltvandsindsprøjtning til de lokale forretninger

Fredag 9. juli 2021 kl. 10:50

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Saltvandsindsprøjtning til de lokale forretninger
Bruno Christensen giver en saltvandsindsprøjtning til kommunens forretninger
Der er mange gode forretninger i Haslev, Faxe, Faxe Ladeplads og Karise - og det skal der også gerne være fremover, men hvordan sikrer vi det?

Det kommer der måske nogle bud på ved en paneldebat som Faxe Handelsråd inviterer til tirsdag den 3. august kl. 18.30 i det gamle rådhus i Rønnede.

Faxe Handelsråd, som består af erhvervsforeningerne i Faxe, Haslev, Faxe Ladeplads og Karise, vil gerne sætte fokus på vækst og udvikling i vores lokalområde og inviterer derfor til politisk paneldebat om vilkår og muligheder for detailhandlen i fremtidens Faxe Kommune.

- Vi har inviteret Retail Expert nummer 1, konsulent og foredragsholder Bruno Christensen, til at give et oplæg om tendenser, muligheder og afgørende faktorer for vækst og udvikling, oplyser Faxe Handelsråd.

Bruno Christensen har mere end 52 års erfaringer i rollen som konsulent og foredragsholder for danske butikskæder, handelsstands- og centerforeninger, mærkevareproducenter, erhvervsorganisationer, byer og kommuner, så han har erhvervet en indsigt om netop dansk detailhandel, der ikke findes noget andet sted.

Med andre ord, er oplægsholderen en mand der ved hvad han taler om - og hans viden og ideer, kan være med til at sikre at vi også fremover har gode og levende forretninger i Faxe kommune.

Efter Bruno Christensens oplæg vil lokale politikere fra Faxe byråds partier/lister debattere temaet, faciliteret og styret af direktør i Business Faxe, Tomas Legarth.

Tilhører og deltagere ved arrangementet vil være detailhandlende og aktører fra lokalområdet.

Ib Elberg, der er formand for Faxe Handelsråd, håber på en god og konstruktiv debat om detailhandlens vilkår og muligheder for fremtidens vækst og udvikling i vores fælles dejlige lokalområde.
Tilmelding til dette spændende arrangement skal ske på mail til tl@businessfaxe.dk inden den 20. juli.

Af Torkild Svane Kraft© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst