Glæd dig til BeachParty ved Flagstangen

Tirsdag 13. juli 2021 kl. 10:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Glæd dig til BeachParty ved Flagstangen
Lørdag den 77. august er der BeachParty i Faxe Ladeplads. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Glæd dig til BeachParty ved Flagstangen
Så skal der festes igennem. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft
Faxe Ladeplads: En du ung, og over 16 år. Har du lyst til at være med til et brag af en fest, så sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 7. august. Her er der nemlig BeachParty ved Flagstangen i Faxe Ladeplads. Altså stranden for enden af Øster Søvej.

Det hele starter, som de foregående år, ved Rolloskolen i Faxe. Her møder man op kl. 15.00, og traditionen foreskriver, at man er udklædt, og går det som det plejer, er det nogle fantastiske udklædninger man kan se.

Når alle er samlet, går man, med „larmende” musik i spidsen i samlet flok til Flagstangen. Et sjovt og spændende optog - og her festes der igennem frem til kl. 02.00.

For at være med til BeachParty 2021 skal du have coronapas og købe en billet til kun 157 kr. Det gør du gennem billetsalg.dk. Når du har købt din billet, skal du ombytte den til et armbånd. Det kan du gøre på restaurant Hjortholm og i Frederiks Villa i Faxe Ladeplads - og hos Frisør Vandal i Faxe og i Faxe Cykelforretning.

Lis Petersen fortæller at festpladsen bliver hegnet ind og opdelt i sektioner, så man kan overholde alle retningslinjer i forbindelse med corona.

BeachParty har hyret professionelle vagter, SSP vil være tilstede, ligesom der vil være ambulancereddere og en ambulance tilstede under hele arrangementet, så sikkerheden hele tiden er i top.

På pladsen vil der kunne købes fadøl, vin, cider og breezere - hvis altså man er over 18 år. Dertil kommer flere madboder hvor man kan købe sandwich og lune retter. I år leveres lys og lys af NexusEvent, og der vil være storskærm.

ADHD kommer
Der bliver masser af DJ’s der sørger for musikken gennem hele arrangementer. Du kan blandt andet høre Mike Stolberg - 90ér Music. Andreas Hansen & BASStian. Rein & Sømose. DJ Calvert. Thoby. Alex Skrindo & Matthi J. El!H. Dj Skaaning. Leon LeeGaard. ADHD. David Egebjerg og Afterclap.

Der er behov for mange frivillige mennesker for at få BeachParty til at fungere. Derfor er der brug for hjælp. Din hjælp. Så vil du være med til at give kommunens unge et brag af en oplevelse, så meld dig som hjælper.

Der bliver du ved at gå på Facebook og søge på „Hjælp til BeachParty” - her kan du læse hvordan du gør.

Hvis du vil læse mere om BeachParty 2021, så skal du også en tur på Facebook. Søg på „BeachParty Faxe Ladeplads 2021”.

Af Torkild Svane Kraft© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst