Flotte amerikanerbiler i Faxe

Lørdag 3. juli 2021 kl. 12:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

USA var temaet, da der var amerikanerbiler i Faxe.

Faxe: Dannebrog i flagalléen var hejst, amerikanske papirflag hang i lygtepælene, og på Vinkældertorvet kunne borgerne se på flotte amerikanerbiler.

Derudover stod der popcorn i små bægre på bordene med Stars and Stripes hæftet på og i højtalerne lød der dejlig countrymusik.

Alt dette var ingredienserne på en dejlig sommerdag lørdag den 3. juli i Faxe by, og selvom solen kun tittede en smule frem blandt de lidt mørke skyer, var der pænt mange borgere, som var kommet for at få sig et par hyggelige timer på Vinkældertorvet.

Især de flotte amerikanerbiler blev betragtet og beundret af familier med børn samt andre glade gæster, og bilernes ejere ville gerne fortælle en god historie om, hvorfor de havde anskaffet sig en amerikanerbil og den passion, som ligger bag.

En af dem var Ib Kristensen, som havde taget sin flotte blå Stingray med fra 1973:

- Bilen har en V8 motor, og jeg anskaffede mig den, da min kone døde. Jeg ville gerne have noget at gå og pusle om, og da jeg så denne, købte jeg den. Jeg har en anden magen til derhjemme i garagen, fortalte han entusiastisk til Haslev-Faxe Postens udsendte.

Det var et hyggeligt arrangement, hvor det emmede af USA og hvor man selvfølgelig også kunne købe spareribs og coleslaw, hvis sulten skulle komme over en.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst