Dalby Antennelaug lukker og slukker - måske

Torsdag 1. juli 2021 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Dalby Antennelaug  lukker og slukker - måske
Efter 43 år ser det ud til at Dalby Antennelaug lægges i graven. Det er i hvert fald det bestyrelsen lægger op til på en ekstraordinær generalforsamling den 8. juli.

- Bestyrelsen har erkendt, at vi ikke magter økonomisk at opgradere vores anlæg med en gennemgribende ombygning. Vi er også kommet til den erkendelse, at hvis ikke anlægget renoveres har foreningen ingen fremtid. Derfor har vi gennem nogen tid forhandlet med STOFA, og vi er kommet frem en aftale, skriver bestyrelsen.

I aftalen står der bl.a. at STOFA opgraderer anlægget til Docsis 3.1 hvilket betyder at de der ønsker det kan få 1 Gb internet. Alt udstyr over jorden udskiftes, og der udskiftes omkring 2 km. kabler i jorden. Det vil koste ca. 4.5 mill. kr. STOFAs tilbud betyder at de overtager foreningen.

- Hvis vi på generalforsamlingen godkender aftalen, forventer STOFA at begynde ombygningen den 9. august 2021, og arbejdet vil tage nogle uger, med kortvarige afbrydelser. Når arbejdet er udført, vil vi ikke længere opleve de generende udfald på nettet, skriver bestyrelsen.

Når ombygningen er afsluttet, tilbyder STOFA standard udbud og priser, hvor der i 60 måneder (fem år) gives rabat på TV pakkerne på kr. 45,- inkl. moms pr. mdr. Ligeledes gives der rabat på STOFA standard internetprodukter i 60 mdr. på kr. 20,- inkl. moms pr. mdr.

Der oprettes en Brugerforening, som har den direkte kontakt til STOFA, ligesom bestyrelsen har i dag. Bestyrelsens fem medlemmer vil gerne forsætte som bestyrelse i denne Brugerforening.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst