Jo, der findes „hemmelige” referater

Tirsdag 29. juni 2021 kl. 12:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jo, der findes  „hemmelige” referater
Indlæg af:
Lars Folmann
Borgmesterkandidat
Dansk Folkeparti Lokalafdeling Faxe


Svar til Camilla Meyer:

I dit svar til mig fredag 25. juni 2021 udtaler du „De hemmelige referater, du skriver om, er noget vrøvl. Der findes ikke noget, der hedder hemmelige referater. Du kan bare søge sags indsigt”.

Din kommentar er ikke bare uintelligent, den er direkte dum. I din første kommentar til beskylder du mig for „ikke at tage ansvar” og til dette var mit svar:

„Jeg tørrer ikke ansvaret af på andre og jeg æder heller ikke historien om at dette er én medarbejders skyld, dette ved du udmærket godt og sandheden vil komme frem når de fortrolige mødereferater engang bliver frigivet. Jeg tror at andre kendte til underskuddets rette årsag og jeg tror også at denne viden har nået den øverste ledelse i kommunen”.

Nu skriver jeg ikke „hemmelige” men fortrolige mødereferater og med det henviser jeg til det fortrolige referat der ligger på økonomiudvalgets dagsorden af 7. juni 2021, som er et for offentligheden „lukket punkt” 122 og underlagt fortrolighed i henhold til lovgivningen.

Når fortroligheden over dette punkt bliver løftet, vil offentligheden kunne se hvem som tog sit ansvar alvorligt. Du kan jo selv gå ind og læse det, hvis du ikke husker hvad der skete på mødet.

Dit svar er ikke bare en „omskrivning”, men en direkte fornærmelse og du er ikke den rigtige til at lære mig noget som helst om sags indsigt, forretningsorden eller styrelseslov. Du lever selv i en „forvaltningståge” og læner dig altid op ad administrationens indstillinger.

Det er meget sjældent du tør drive politik, medmindre det er „ufarlige” forslag, som f.eks. det jeg stillede på sidste økonomiudvalgsmøde hvor jeg foreslog at vi skulle have „markblomster” i biodiversitetsbræmmer, når de kommunale jorde skal i forpagtningsudbud lige om lidt.

En stemme på dig eller Ole Vive er en stemme på det bestående forvaltningskaos i Faxe kommune.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kapacitetsudfordringer på børneområdet
- Lokalløn
- Haslev Efterskole og Håndværkerhøjskolen
- Ros til Mikkel Dam
- Det nærmer sig
- Hvad er byrådets beslutninger værd
- De er ikke velkomne her
- Flertal, som ikke er et flertal
- Brug din stemme til Ældrerådet
- Flag og Kronprinspar
- Et værdigt liv, tak
- Kassen er ikke tom - men
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst