Glæder sig til genåbning

Torsdag 8. juli 2021 kl. 15:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Glæder sig til genåbning
Jette Hylleberg Hansen og Brian Hansen glæder sig til at genåbne Mesterbageren den 10. juli. Foto: Peer Rasmussen

Jette Hylleberg Hansen og Brian Hansen glæder sig at genåbne Mesterbageren.

Haslev: Den 10. juli klokken 8 er der lagt op til festivitas og højt humør, når bagerparret Jette Hylleberg Hansen og Brian Hansen genåbner Mesterbageren i Jernbanegade 52.

- Borgmester Ole Vive kommer og klipper det røde bånd til forretningen og spejderne vil synge en times tid. Klokken 11-13 vil De Farende Svende underholde for gæsterne i et telt. Butikken vil have åbent fra klokken 8-16, og til de første 100 vil der være en pose med tre gratis rundstykker. Derudover vil der være en række gode tilbud i butikken i åbningstiden, fortæller Brian Hansen.

- Vi glæder os virkelig meget til genåbningen. Vi har fået mange kommentarer på Facebook og direkte til os om, at folk glæder sig til, at vi åbner. Selvom butikken har været lukket, har vi indimellem oplevet, at kunderne er kommet ind i butikken alligevel, når håndværkerne har været her for at købe noget, selvom der naturligvis har været tomt, tilføjer han grinende.

En mus og en rotte

Årsagen til, at Mesterbageren har været lukket skyldes først en mus og siden en rotte.

- Den 27. maj så en af vores kunder en mus, og så kontaktede vi selvfølgelig et skadedyrsfirma og Levnedsmiddelkontrollen. Det blev besluttet at lukke forretningen. Derefter begyndte vi at brække et gulv op i et hjørne. Det var et ældre trægulv, og da vi brækkede det op, fandt vi en rotte. Efterfølgende besluttede vi, sammen med udlejeren, at støbe gulvet i butikken, så det ikke sker igen. Støbningen af gulvet har taget lidt længere tid en beregnet og det har også skulle tørre, men den 10. juli åbner vi altså igen, fortæller Brian Hansen.

- Når butikken genåbner, vil kunderne møde en helt ny butik. Cirka tre uger/en måned efter åbningen vil vi dog være nødt til at lukke butikken igen i et par dage, fordi håndværkerne skal til igen. Dette skyldes ferie og pres på håndværkerne. Til den tid laver vi så nok om på butikken igen, så reelt åbner vi to gange, man markerer det den 10. juli, tilføjer Brian Hansen.

Brian Hansen håber og tror på, at kunderne vender tilbage til butikken, når den åbner igen.

- Lukningen af butikken har ikke haft indvirkning på de fester, der var bestilt kager til, fordi bageriet og butikken jo er hver for sig. Vi havde produceret kagerne på det tidspunkt, fortæller han.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst