Larm fra faldskærmsklubben

Fredag 25. juni 2021 kl. 11:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Larm fra faldskærmsklubben
Indlæg af:
Steen S. Kristensen
Beboer på Østerskovvej 9 i mere end 40 år, ca 5 km fra Turebyholm flyveplads under Bregentved.


Da faldskærmsklubben i sin tid fik tilladelse til aktiviteten mener jeg ikke der blev givet tilladelse til det omfang som vi oplever nu. Der var opslået indsigelsemulighed mod projektet, men dengang forlød det der kun ville være tale om 3- 4 weekender henover forår, sommer og efterår.

Mener at det nu er langt oftere og med mange flere deltager og dermed flere starter af flyet. Skønt jeg ikke er sart er den evindelige brummende lyd fra flyet i 20 - 30 minutter medens det vinder højde til udspringet meget generende. Det bevæger sig i cirkler over det samme område dagen igennem. Hvorfor kan det ikke veksle imellem forskellige områder så genen bliver lidt fordelt?

Det kunne være interessant at vide om der er givet tilladelse til øget aktivitet i forhold til hvordan det oprindeligt var beskrevet i landzonetilladelsen.

Det kunne også være interessant at vide hvorfor det enerverende brummende fly ikke kan vælge lidt forskellige ruter til fordeling af støjgener når det skal vinde højde.

Det ville også være interessant at høre lidt fra faldskærmsklubben Aversi angående disse forhold, og hvorfor adskillige beboer i området føler sig væsentligt mere generet indenfor de seneste år og om deres aktiviteter fortsat er i overensstemmelse med tilladelser.

Ønsker i øvrigt klubben god fornøjelse med deres spændende sport som man måske skulle overveje at bruge nogle timer på at overvære i stedet for at blive irriteret.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kapacitetsudfordringer på børneområdet
- Lokalløn
- Haslev Efterskole og Håndværkerhøjskolen
- Ros til Mikkel Dam
- Det nærmer sig
- Hvad er byrådets beslutninger værd
- De er ikke velkomne her
- Flertal, som ikke er et flertal
- Brug din stemme til Ældrerådet
- Flag og Kronprinspar
- Et værdigt liv, tak
- Kassen er ikke tom - men
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst