Veras Verden fejrer fødselsdag med manér

Onsdag 30. juni 2021 kl. 14:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Veras Verden fejrer  fødselsdag med manér
Veras Verden fylder to år. Foto: Nicolaj Lund Jensen

Veras Verden fejrer  fødselsdag med manér
Kig også ind i Veras Verdens have. Foto: Nicolaj Lund Jensen
Hesede Hovedgård: Livsstilsbutikken Veras Verden holder to-årsfødselsdagsfest lørdag og søndag den 3. og 4. juli kl. 11-16.

Samme tid for to år siden, slog butikken dørene op til et univers bestående af design, delikatesser, brugskunst og interiør fra hele verden - og helt lokalt. Med varer valgt ud fra værdier som fair trade, stoltheden ved godt håndværk, venskaber, mangfoldighed, passion, nærhed, høj kvalitet, godt design og bæredygtighed.

Her to år efter kommer folk fra det meste af Danmark for at besøge butikken.

- Det helt unikke for os er jo alt den plads vi har ude og inde, og når vi får besøg, glæder kunderne sig over de smukke rammer på Hesede Hovedgård og de omkringliggende skove, udtaler indehaveren Nicolaj Lund Jensen.

Siden butikkens åbning er den udvidet med et helt nyt udeområde - gårdhaven, her findes der et håndplukket udvalg af havemøbler, liggestole og krukker. Der også mulighed for at sætte sig ned og nyde et glas vin eller most i forbindelse med besøget i butikken.
Spændende gæster

Fødselsdagsfesten i Veras Verden vil blive fejret med forskellige aktiviteter begge dage.

Lørdag får butikken besøg af motorsavskunstneren Malik Mabe som denne dag tager en pause fra hans store projekt i Faxe Ladeplads, hvor han arbejder på den store stub ved stationen.

Folkene bag dette projekt mødte faktisk Malik til et arrangement Veras Verden holdt med ham i efteråret. Malik vil i løbet af dagen forme en træstub til en skulptur, som efterfølgende vil pryde gårdhaven i Veras Verden, og vil være den første af mange til en kommende skulpturpark. Herudover kommer kokken Kasper Damm og serverer cocktails og jomfruhummersuppe.

Søndag vil der fra kl. 12 til 15 blive tændt op i grillen i gårdhaven og her vil Mette og Johan fra franske De Buyer, som er kendt for deres pander og køkkenudstyr i høj kvalitet, komme og lave smagsprøver, hun vil også bruge krydderierne fra Epic Spice, og der vil også blive serveret æble­most fra Nybro Mosteri på Fyn.

Både lørdag og søndag vil alle kunder blive budt på bobler og en helt særlige fødselsdagsromkugler fra Nørre Aaby Bageri. Denne romkugle går også under navnet EM-Romkuglen, og sælges normalt kun i bageriet i Nørre Aaby. Men Veras Verden har i anledningen af fødselsdagen fået lov lov at bruge den som fødselsdagskage til deres kunder.

Der vil naturligvis også være nogle rigtig skarpe fødselsdagstilbud, de vil i dagene op til fødselsdagen blive vist på butikkens Facebook og Instagram.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst