Seniorbio i Haslev bliver til Tirsdagsfilm

Onsdag 30. juni 2021 kl. 10:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Seniorbio i Haslev bliver til Tirsdagsfilm
Første Tirsdagsfilm er „Da Hitler stjal den lyserøde kanin”

Vi er ikke glade for aldersdiskrimination, så derfor skifter Seniorbio navn til Tirsdagsfilm, fortæller Jesper Larsen med et smil på læben.

Sidste sæson var en speciel sæson for Seniorbio - som altså nu bliver til Tirsdagsfilm - på grund af tvangslukning som følge af Corona, men nu er Haslev Bio klar med et sensommerprogram, som forhåbentlig vil kunne gennemføres.

Fire film bydes der på i august og september måned. Fire rigtig gode film, og med i prisen er der kaffe og lidt sødt. Afstandskravene, som de er nu, betyder at der kun må lukkes 60 gæster ind i biografen - altså lidt færre end normalt.

Køber man billet til alle fire film på én gang, er prisen 190 kr. hvilket er lidt mindre end tidligere. Køber man billet til én film ad gangen, er prisen 60 kr., pr. film.

Sæsonskortet kan ikke refunderes, mens de normale regler for refundering af billetter, gælder for de løst-solgte billetter.

Filmene
Den første film der vises i Tirsdagsfilm er „Da Hitler stjal den lyserøde kanin”. Den vises den 10. august. Det er Judith Kerrs selvbiografiske bestseller, filmatiseret af Caroline Link.

Filmen fortæller historien om en pige og hendes familie, der tvinges i landflygtighed kort før 2. verdenskrig. Forestil dig, at dit land ændrer sig. Forestil dig, at det er blevet farligt at bo i dit land, Det er hvad der sker for 9-årige Anna i 1933. Faderen forsvinder og familien må flygte.

Tirsdag den 24. august vises „Ammonite” hvor Kate Winslet giver en af sin karrieres bedste præstationer i dette romantiske drama fra England i 1840’erne.

Tirsdag den 7. september gælder det „Tove” hvor man følger den unge billedkunstner Tove i efterkrigstidens Helsinki, hvor hun kæmper for at bryde fri af sin berømte fars skygge og skabe sin egen kunst.

„Duften af roser” vises den 21. september. Her møder man Eve, hvis landsted var en af de mest hyldede skabere af nye roser, men nu ligger gården stille hen og hendes livsværk er på bankerottens rand, men så hyrer hun tre medarbejdere i den lokale arbejdsformidling.

Tre der absolut intet ved om roser, men lige så stille opstår der en gensidig forståelse de fire medlemmer imellem - forståelsen for at lykkes, som virksomhed og som menneske.

Du kan købe abonnement/billetter på www.haslevbio.dk

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst