Kandidater er klar

Torsdag 17. juni 2021 kl. 12:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kandidater er klar
Liberal Alliance har valgt kandidaterne til efterårets kommunalvalg. PR foto

Liberal Alliances kandidater er klar.

Den 15. juni holdt Liberal Alliance i Faxe Kommune opstillingsmøde t il kommunalvalget i november.

De fremmødte medlemmer pegede enstemmigt på LA's nuværende byrådsmedlem, Mikkel B. Dam, som partiets spidskandidat, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jeg er stolt af de resultater, som den nuværende flertalsgruppe har opnået siden sidste valg. Som lærer på Sofiendalskolen og som formand f or Børne- og Læringsudvalget er det klart, at forholdene
for kommunens børn ligger mig særligt meget på sinde, udtaler Mikkel B. Dam.

- Vi startede med at fjerne de forhadte prikkerunder, hvor 7. klasseselever kunne blive f lyttet til en anden skole, hvis det passede ind i de kommunale regneark. Som liberal går j eg ind f or, at systemet skal være til for borgerne. Ikke omvendt. Kommunens institutioner har fået tilført så meget pædagogisk personale, at vi nu har bedre normeringer end regeringens målsætning. Det er også blevet muligt for forældre at f å økonomisk tilskud t il hjemmepasse deres børn, udtaler han.

- Der er kommet et øget fokus på samarbejde og ligestilling mellem f olkeskole og f ri-og privatskolerne. Det har blandt andet udmøntet sig i, at friskoleeleverne nu også kan benytte skolebusserne, hvilket
har betydet, at mere frihed for f amilierne. Udover den de forbedrede forhold i skolerne har der også været stort fokus på afbureaukratisering, borgernes retssikkerhed, nye muligheder for udsatte familier i projektet ‘ Fælles om Forebyggelse’ og
mange flere generelle velfærdsløft. Og helt i LA's ånd har der også været plads til skattelettelser, så det både er blevet bedre og billigere at være borger i Faxe Kommune, udtaler Mikkel B. Dam.

- Vi er kommet godt i gang, men vi er slet ikke færdige! Derfor håber jeg, at LA kan fortsætte arbejdet i byrådet efter kommunalvalget, uddyber han.

Velkendte og nye navne

Kandidatlisten tæller ud over Mikkel Dam også Birger Holm Brøndberg (formand f or LA Faxe) og Morten Haupt-Hansen, der også tidligere har været at finde på stemmesedlen.

Desuden er der to nye kandidater, Emma Søndergaard (pædagogstuderende og bosat i Rønnede) og Lasse Guldberg (speditør og bosat i Rønnede), der stiller op.

- Skulle der være nogen, der har lyst t il at hjælpe LA med at skabe en friere og rigere Faxe Kommune, så er der endnu mulighed for at komme med på stemmesedlen, opfordrer Mikkel B. Dam.

- Man kan altid kontakte mig helt uforpligtnede for at høre om mulighederne, erklærer han.

Liberal Alliance opstiller alle kandidater sideordnet, så det er den kandidat, der f år flest stemmer, der bliver valgt ind.

Mikkel B. Dam stod således nummer syv på listen ved det seneste kommunalrådsvalg, men med det største
antal personlige stemmer var det ham, der fik pladsen i byrådet ved valget i 2017.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fem murere udvises efter kontrolaktion i Haslev
- Tak til hjemmeplejen
- Dukkede op i lejlighed og krævede penge
- Politiet advarer ældre borgere
- Fandt større mængde amfetamin i fryser
- Kvinde franarret penge
- Går en tur og ta’r en snak med greven og Stauning
- Padle Boards er skyld i mange redningsaktioner
- Så er der igen Rivierafest i Faxe Ladeplads
- Intet kørekort, påvirket af hash og skunk i bilen
- To butikstyve anholdt i Haslev
- Husmødre på sommertur til forsorgsmuseet i Svendborg
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst