En eftermiddag i hundemadens tegn

Torsdag 24. juni 2021 kl. 11:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

En eftermiddag i hundemadens tegn
Jesper Bohnstedt inviterer til en eftermiddag i hundemadens tegn - og Birgitte fra Acana Danmark uddeler gratis vareprøver. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe: Hvad skal man give sin hund at spise? Skal det være sovs og kartofler, det billige tørfoder fra supermarkedet, det lidt dyrere fra specialforretninger eller dyrlæger - eller skal man give sin hund rå hundemad, som også kaldes BARF?


Det er der mange meninger om, og en af dem der ved rigtig meget om hundemad er Jesper Bohnstedt der har forretningen „Kød og Ben” i Fakse Midtpunkt. Han går så vidt at kalde sig for en nørd indenfor emnet.

I Kød og Ben kan man købe kvalitetsfoder til hunde - både tørfoder og BARF. Priserne er nok lidt højere end priserne i supermarkeder, men til gengæld er man sikker på at give sin hund det rigtige foder, og samtidig skal de have mindre af det, så på den lange bane er det nok ikke dyrere at give sin hund noget ordentligt mad.

Besøg fra Acana
Torsdag den 1. juli sættes der ekstra fokus på hundemad i Kød og Ben, for mellem klokken 14 og 17 får butikken besøg af Birgitte Christensen fra Acana Danmark.

Hun ved alt om hundemad, hun bor i Mosebølle og er en meget aktiv „hundedame”. Den 1. juli kan man få en snak med hende om Acanas produkter, ligesom hun vil uddele gratis vareprøver.

Acana, som også står for mærket Mush, sælger både BARF og tørfoder - begge af meget høj kvalitet. Virksomheden er canadisk.
BARF står i folkemunde for Bone And Raw Food - men vil man have det lidt mere videnskabeligt, så står det også for Biologically Appropriate Raw Food - og det vil sige mad som hunden ville spise hvis den selv måtte finde sin mad, og ikke fik den leveret af os mennesker.

Kød og Ben har eksisteret siden 2019, og ligger i Fakse Midtpunkt, men ikke med udstillingsvindue ud mod vejen.
Du kan se mere på hjemmesiden kod-ben.com

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fem murere udvises efter kontrolaktion i Haslev
- Tak til hjemmeplejen
- Dukkede op i lejlighed og krævede penge
- Politiet advarer ældre borgere
- Fandt større mængde amfetamin i fryser
- Kvinde franarret penge
- Går en tur og ta’r en snak med greven og Stauning
- Padle Boards er skyld i mange redningsaktioner
- Så er der igen Rivierafest i Faxe Ladeplads
- Intet kørekort, påvirket af hash og skunk i bilen
- To butikstyve anholdt i Haslev
- Husmødre på sommertur til forsorgsmuseet i Svendborg
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst