Vikingmesterskab i præcisionsspring i faldskærm

Tirsdag 1. juni 2021 kl. 11:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vikingmesterskab i præcisionsspring i faldskærm
Imponerende at en faldskærmsudspringer kan ramme et lillebitte mål. Foto: Faldskærmsklubben DFC

Vikingmesterskab i præcisionsspring i faldskærm
Lasse Malmstrup, formand for Faldskærmsklubben DFC. Foto: Faldskærmsklubben DFC
Den lokale faldskærmsklub i Tureby - Faldskærmsklubben DFC - afholdt Vikingmesterskab i weekenden.

Vikingemesterskabet er et mesterskab i præcisionslandinger med faldskærm, hvor deltagerne lander på mål helt ned på 1 gang 1 centimeter. Deltagelsen var stor, og kampen var hård. Med deltagere fra hele landet var spændingen høj, og det samme var humøret. Mere end 200 gange forlod deltagerne den lille flyver hen over weekenden.

Når man taler med Lasse Malmstrup, som er formanden for klubben, er han oven ud tilfreds med klubbens og alle de frivilliges præstation. Det kræver en del planlægning og koordinering at køre sådan et event igennem, og der er fart på når det involverer deltagere på dette niveau.

- Vi er en hyggelig lille forening, med nogle rigtig dygtige medlemmer. Så når vi afholder sådan et mesterskab, må man bestemt ikke glemme hyggen. Kold drikkelse i det grønne græs, under en blå himmel, imens man ser på folk der flyver ned fra himmelen, er bestemt hvad vi forbinder med en god sommer. Når man så samtidigt flere gange dagligt får besøg af lokalbefolkningen, der kommer for at kigge på, så bliver man rigtig glad for at se og høre, at de også syntes det er fedt der sker noget lokalt, siger Lasse Malmstrup.

Selv om det har været en travl weekend for den lille forening, fik de stadig plads til også at springe lidt tandem, så folk udefra fik lov at føle sporten på egen krop. De medbringer altid deres venner og familie, og får nogle hyggelige timer ud af deres besøg.

Formanden Lasse Malmstrup udtaler til sidst, at deres aktivitet ikke kun kommer deres egne medlemmer gode. På et event som dette generérer de et lille overskud, og her af donere de en god del af det til andet lokalt foreningsliv.

- Det er vigtigt for os at vi får hjælp nogle gange, og er derfor bekendt med hvor vigtigt det er at stå sammen, specielt i de små byer her ude som Tureby og Dalby. Vi har et stort fokus på at hjælpe og glæde børn, med det arbejde vi laver i klubben, siger formanden, og tilføjer:

- Derfor er vi også med i en lang række tiltag som for eksempel opvisninger på centre for børn med hård opvækst. Vi hjælper projekter som drømmebanken, som opfylder børns største drømme. Vi er også i et samarbejde med Faxe Kommune, børnedage, hvor folk kan komme ud og besøge os i klubben. På børnedagene byder vi på faldskærmsopvisninger, noget koldt at drikke, og en hyggelig snak om sporten. Vores børnedagsevent indeholder også ekstra aktivitet for børnene så vi er garanteret en dejlig og aktiv dag for hele familien.

Du kan læse om klubben på hjemmesiden dfcskydive.dk

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst