Festlig fredag i Faxe med sang, musik og konkurrence

Mandag 31. maj 2021 kl. 15:07

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Festlig fredag i Faxe med sang, musik og konkurrence
Morten Lucas underholder i Faxe på fredag

På fredag den 4. juni inviterer Faxe Borger- og Erhvervsforening til festlig fredag - en fredag hvor byens butikker er fyldt med gode tilbud, og har åbent til kl. 20.

Festlig farverig fredag kunne man også kalde dagen, for Birgitte Carlberg fra Faxe Borger- og Erhvervsforenings eventudvalg, fortæller, at byen vil blive pyntet med balloner i alverdens farver.

På Vinkældertorvet vil der være madboder, så man ikke behøver gå sultne fra byen - og så får alle muligheden for at vinde en stor kuffert fyldt med alverdens herligheder til en værdi af 5.000 kr.

Boghuset sørger for kufferten mens byens handlende alle lægger en god gevinst i kufferten. Og hvordan får du så mulighed for at vinde kufferten - med indhold? Du går på bogstavjagt.

I hver forretning er der gemt et bogstav. Find dem alle og sæt dem sammen til et ord - som du så afleverer i Vores Cafés bod på Vinkældertorvet senest kl. 19.30.

Mellem kl. 17 og 20 er der sang og musik på Vinkældertorvet. Det er Morten Lucas der underholder. For ikke at risikere at alt for mange bliver samlet på et lille område, vil han gå rundt og synge på Vinkældertorvet.

Morten Lucas vil optræde både med egne og andres sange, og han er kendt for at kunne skabe en helt fantastisk stemning - både via hans musikalske og sangmæssige evner og hans humoristiske indslag mellem numrene.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst