Gang i gaden ved aftenåbent

Onsdag 2. juni 2021 kl. 07:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gang i gaden ved aftenåbent
Players spiller ved aftenåbent i Haslev den 4. juni. PR foto

Der vil være gågade og levende musik ved aftenåbent i Haslev.

Haslev: Alle sejl er sat til, når Haslev Handelsstandsforening arrangerer aftenåbent i byen fredag den 4. juni.

Når butikkerne åbner klokken 10 vil der være gågade i Jernbanegade, og alle butikkerne vil have åbent til klokken 21.

Enkelte udskænkningssteder kan have længere åbent og hele dagen vil der være musik i højtalerne for at skabe en god stemning.

- Fra Haslev Handelsstandsforenings side, opfordrer vi alle butikkerne til at trække ud på gade, så vi forhåbentligt kan opnå den samme stemning, som vi havde ved arrangementet den 1. maj. Der vil blive opsat stå-borde opad og nedad i Jernbanegade. Der vil være stå-borde på Torvet og alle bordene vil have god afstand, så folk kan samles i forhold til reglerne. Der er selvfølgelig også mulighed for at benytte de etablerede spisesteder. Hvis man sidder ved et spise- eller udskænkningssted, gælder corona-restriktionerne som vi kender dem, fortæller formanden for Haslev Handelsstandsforening, Channie Kjær Lassen.

- Der er stadig mulighed for, at man som en lille, lokal erhvervsdrivende eller en gårdbutik kan få en stand, hvor man kan præsenterer sin virksomhed eller servere lækkerier og smagsprøver. Dette er ganske gratis, og hvis man ønsker en stand, skal man kontakte mig på telefon 20 27 83 01 hurtigst muligt, tilføjer hun.

Håbefuld

Channie Kjær Lassen håber, at aftenåbent bliver en lige så stor succes, som 1. maj arrangementet blev.

- Jeg forventer, at folk er med til at skabe sommerstemning i Haslev. Folk har jo fri dagen efter, så jeg forventer også, at man har lyst til at møde sine medborgere ved dette arrangement. Jeg har da også en klar forventning om, at alle de erhvervsdrivende bakker op om at skabe en god sommerstemning. Dette arrangement er vores måde at skyde sommeren i gang på. Jeg håber på mange mennesker i gaden og glæder mig til en forhåbentlig god dag, siger hun med optimisme i stemmen.

Players spiller

Ved aftenåbent i Haslev vil orkestret Players vil spille i Vestergade mellem Tønden og Tøjeksperten i tidsrummet mellem klokken 19 og 21.

- Vi har valgt at placere orkestret dér, for at sprede folk ud i gaden. Players vil spille ud mod Skoringen, og der vil være borde på spise- og udskænkningsstederne, hvor man også vil kunne høre musikken, fortæller Channie Kjær Lassen.

Players er et etableret danseband med 30 års erfaring inden for dansemusik til alle former for fest.

Orkestret har gennem alle årene underholdt en lang række danske virksomheder, i alle størrelser.

Musikken spænder vidt, lige fra Boyzone, via Mills Brothers, til Rasmus Seebach.

Players var i begyndelsen af 80’erne fast backingband for Tommy Seebach og orkestret har varmet op for blandt andre Smokie, Erann DD, Jette Torp, Shu-bi-dua, Karen Busck, Søs Fenger og På slaget 12.

En del mennesker har måske oplevet Players på BW Haslev, Landsbyen Næstved, oktoberfesterne i Næstved Hallerne, Open Air i Næstved eller Dansetten i Tivoli i København.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst