Lokallisten inviterer til Grundlovsmøde

Mandag 31. maj 2021 kl. 15:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lokallisten inviterer til Grundlovsmøde
Stig Lauritsen holder Lokallistens Grundlovstale

Lokallisten inviterer til Grundlovsmøde
René Tuekær giver en politisk beretning
Grundlovsmøde: Traditionen tro inviterer Lokallisten, tidligere Borgerlisten, til Grundlovsmøde lørdag den 5. juni kl. 14.00 på Faxe Vandrerhjem.

Gennem mange år har Lokallisten formået at få markante personligheder til at holde hovedtalen ved deres grundlovsmøder. I år ingen undtagelse.

Årets grundlovstaler er nemlig Stig Lauritsen fra Paradehuset i Gisselfeld. Stig Lauritsen er en særdeles alsidig herre, der har prøvet kræfter med en del ting i livet - både frivilligt og ufrivilligt.

Mange kender ham fra TV programmerne Robinson og Have haves, men lokalt er det nok i rollen som forpagter af Paradehuset, de fleste kender ham.

Stig har altid været meget åben om sit liv, de skiftende erhverv, sin seksualitet, sin hjerteoperation og sin trang til at være kreativ. Alt sammen ting, som er med til at beskrive et inspirerende menneske, der har livserfaring og indsigt til at holde en tale om fundamentet i alle vores rettigheder - Grundloven.

Ser frem mod valget
Lokallistens borgmesterkandidat René Tuekær vil holde den politiske tale. Det er valgår, og René vil derfor se frem mod valget og de værdier, som Lokallisten vil gå til valg på.

- Men han vil også se tilbage på de forløbne 3 ½ år af indeværende valgperiode og ikke mindst de mange store resultater, Lokallisten har opnået, oplyser Lokallistens formand Klaus Kej.

Grundlovsmødet forventes afholdt udendørs, med udsigt over kalkbruddet, men Lokallisten har dog sikret sig et lokale, hvor man kan være, hvis vejrguderne ikke arter sig pænt...

- Der kan købes sandwich, øl, vand, kaffe m.m. på vandrerhjemmet, og vi opfordrer til, at man på den måde støtter denne fantastiske virksomhed, slutter Klaus Key.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst