Gå med i Lunden i Faxe Ladeplads - nu på lørdag

Mandag 31. maj 2021 kl. 11:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gå med i Lunden i Faxe Ladeplads - nu på lørdag
Folkene bag Gå med i Lunden: Stående fra venstre Nis Jarl Dølsted, Seta Maria Dekermendjian og Peter Gail Nielsen. Siddende fra venstre Sanne Mejse Ystrøm og Lis Pedersen. Sedi Byskov havde ikke mulighed for at være tilstede da billedet blev taget. Foto: Torkild Svane Kraft

Musik- og kulturfestival: På lørdag afvikles „Gå med i Lunden” - en musik- og kulturfestival for hele familien i Mindelunden i Faxe Ladeplads - den lille lund overfor Netto og lige ved siden af motionsbanen.

Arrangørerne finder denne placering perfekt som ramme om en fest for hele familien, og de er glade for at Faxe Kalk stiller Mindelunden til rådighed for „Gå med i Lunden”.

- Vi vil gerne skabe et legende og inspirerende rum hvor alle føler sig velkomne, og hvor børn og familier fra nærmiljøet har lyst til at mødes og hænge ud, hele dagen og af lidt af aftenen, udtaler Nis Jarl Dølsted fra arrangørgruppen.

Og når man ser programmet må man medgive ham, at der er noget for hele familien. Det hele starter kl. 13 hvor Teatergruppen Klima fra Ballerup optræder med sange og scener fra deres Pippi Langstrømpe-forestilling.

Mellem kl. 14 og 16 vil to pladenørder og DJ’s spille gamle, skæve og forunderlige børneplader fra 1960’erne og 80’erne, og mellem kl. 16 og 18 er det Sakena Ali der spiller alle tænkelige genrer - og hun er kendt for at fornemme omgivelserne og se hvad vej det går.

Dagen sluttes af Don Stener, der er kendt i mange forskellige musikalske sammenhænge. Han står for underholdningen mellem kl. 19 og 21.

Der vil også være mulighed for en anderledes gåtur i den lille skov mellem Lunden og Mindelunden. En reflektionsgåtur - der går ud på at se skoven på en anderledes måde. En måde der indbefatter spejle. Man vil også kunne opleve skabelsen af et maleri, og være med i tilblivelsen af dette maleri - og besøge tanghjørnet.

På pladsen er der salg af fadøl, sodavand og vin og restaurant Bella Milano kommer og sælger mad og is.

Arrangørerne opfordrer gæsterne til at medbringe tæpper eller andet man kan sidde og hygge sig på.

Det er seks helt lokale mennesker der står bag Gå med i Lunden. En af dem er Lis Pedersen, der også var med i UpArt.

Derudover er det Peter Gail Nielsen og Seta Maria Dekermendjian samt Nis Jarl Dølsted, der har 20 års erfaringer som scenetekniker og Sanne Mejse Ystrøm, der er scenograf. Desuden er lærer på Spjellerup Friskole Sedi Byskov med i bestyrelsen for Gå med i Lunden.

Og så er det iøvrigt helt gratis at „Gå med i Lunden” - takket velvillig støtte fra Faxe Kommune, Nordeafonden, Lhoist (Faxe Kalk), DGL og Superbrugsen, Faxe Ladeplads.

www.gåmedilunden.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst