Mille Marie fra Haslev er udtaget til Verdensholdet

Fredag 28. maj 2021 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mille Marie fra Haslev er udtaget til Verdensholdet
Mille Marie Johnsen (nr. 10) under optagelsesprøverne til Verdensholdet. Foto: Joakim Vilhelmsen

Mille Marie fra Haslev er udtaget til Verdensholdet
Mille Marie fra Haslev skal rejse verden rundt med DGI Verdensholdet. Foto: Joakim Vilhelmsen
DGI har netop afholdt udtagelse til det berømte Verdenshold, og én af dem der kom gennem nåleøjet, var Mille Marie Johnsen fra Haslev.

I 2021 og 2022 skal hun, sammen med 27 andre, både på turné rundt i Danmark og afsted på en længere verdensturné. Målet er at bevæge verden og inspirere til en sund og aktiv livsstil.

Onsdag aften den 19. maj fik de 28 gymnaster via mail besked om, at de er blandt de udvalgte, der i 2021-22 skal rejse jorden rundt med DGI Verdensholdet og showet QUA. For 28 gymnaster var det en festdag og for udtagere, teamledelsen og alle dem bag holdet, er det også med en vis lettelse, at stå med det hold som nu skal udgøre DGI Verdensholdet frem til Landsstævnet 2022.

Mille Marie Johnsen
Mille Marie er 22 år, opvokset i Haslev og går lige nu på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Mille Marie repræsenterer DGI Storstrømmen. Hun har tidligere gået til gymnastik i Svalebæk Idrætsforening, i Hvalsø Idrætsforening og i et par år i Politiets Idrætsforening. Derudover har hun været at finde på DGI Storstrømmens Junior Rep Nord og DGI Storkøbenhavns Rephold.

Hun glæder sig helt ufatteligt meget til at lave og lære en masse gymnastik, til at komme ud og rejse med søde mennesker og møde nye, og til sidst at blive presset til det yderste både fysisk og psykisk.

En drøm der går i opfyldelse
Hun har allerede rejseoplevelser med gymnastikken, hvor den største gymnastikoplevelse er en tur til Brasilien med Stevns Elite i 2018. Det var første gang hun fik en fornemmelse af, hvad det vil sige at bevæge verden.

At komme på DGI Verdensholdet er en drøm, der går i opfyldelse. Mille Marie har lavet gymnastik og danset hele sit liv, og hun har derfor set op til Verdensholdet siden hun så holdet første gang. Samtidig har gymnastik, dans og bevægelse en kæmpe plads i hendes hjerte.

Hun ser det unikke i muligheden for at dele og sprede den danske gymnastikkultur, og alt hvad den indebærer såsom frivillighed, fællesskab og foreningsliv.

Mille Marie bliver oftest beskrevet som hende den lille med mørkt hår, men personlighedsmæssigt håber hun, at folk ser hende som værende interesseret, varm og oprigtig.

Verdensholdet afholder ca. 200 workshops og giver ca. 150 shows på deres tur rundt i verden.

Rejsen starter i Danmark, hvor man har en unik mulighed for at følge holdet og udviklingen. 14 danske byer får besøg af holdet på TAKE-OFF turnéen i september 2021. Derefter går turen bl.a. til Emiraterne, Indonesien, Malaysia, Sydkorea, Australien og USA.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst