Faxe Blæserne spillede på to plejehjem

Mandag 10. maj 2021 kl. 09:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Blæserne  spillede på to plejehjem
Endelig kunne Faxe Blæserne komme ud at spille

Faxe Blæserne  spillede på to plejehjem
Beboerne på de to plejehjem nød tonerne fra Faxe Blæserne
Blæsere fik luft under vingerne efter fem måneders nedlukning - og det gav to Haslev-plejehjem en musikalsk forårshilsen.

Fem måneders coronanedlukning har ikke fået Faxe Blæserne til at tabe pusten. Det var med næsten fuld besætning, da orkestret på mors dag spillede for beboerne på Frederiksgadecentret og plejecentret på Tycho Brahes Vej i Haslev.

Derimod var det lige før den kraftige blæst kunne have lagt orkestret ned. Nodehæfterne var nemlig flere gange ved at ryge ned, når drilske vindstød tog fat. Så formanden Bodil Holme måtte, ved siden af opgaven som konferencier, ind imellem også agere nodeholder.

Orkestret spillede en række populære danske numre, som tydeligvis faldt i god jord hos beboerne, der sang livligt med - det måtte de nemlig gerne, da koncerterne fandt sted udendørs.

- Den flotte tilslutning viser hvor meget medlemmerne har længtes efter at komme til at spille igen, siger formanden. Vi er stolte og glade over, at det er lykkedes at fastholde medlemmerne trods nedlukningen. Mange andre foreninger har mistet medlemmer. nedlukningen.

Det var Faxe Blæsernes første optræden i mere end et år. På grund af restriktionerne har flere planlagte arrangementer måttet aflyses, men nu ser det endelig ud til at lysne. Orkestret har nemlig fået lov til at samles igen til de ugentlige øveaftener, så nu skal der rigtig blæses igennem.

Der skal blandt andet trænes til den årlige efterårskoncert, der er planlagt til november. Det var et af de arrangementer, der måtte aflyses sidste år.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst