Jeg holder af hverdagen

Søndag 2. maj 2021 kl. 09:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stouts forstod virkelig at skabe en fremragende stemning. Foto: Torkild Svane Kraft

1. maj Faxe Ladeplads: Endelig var det muligt igen at samles, næsten som i gamle dage - altså for et års tid siden. Og det gjorde man i Faxe Ladeplads den 1. maj.

Alt var naturligvis ikke som før corona, men næsten. Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var lækre grillpølser og kolde fadøl. Og en rigtig 1. maj tale.

Den sørgede det lokale folketingsmedlem, Tanja Larsson for - og hun tog udgangspunkt i Dan Turèlls „Jeg holder af hverdagen”. Altså i alt det der betyder noget for os - nærheden, det at vi bekymrer os for hinanden, at vi tager os af hinanden i vores lokalsamfund.

- Vi er ikke de samme som vi var for et år siden, sagde Tanja Larsson blandt andet - og her hentydede hun til at først når vi mister fodfæstet, finder vi ud af alt det gode vi har - og at det skal vi holde fast i. Vi skal være her for hinanden - og det er vi i vores små lokalsamfund.

Livsbekræftende
Lidt senere på eftermiddagen var det Stouts der indtog scenen. Et lokalt band der tæller brødrene Benny og Tommy samt Christian. De spiller livsbekræftende folkemusik med irske rødder.

Og det gør de fremragende. Det var i hvert fald særdeles svært at bevare det dårlige humør, da de først begyndte at synge og spille.

Publikum sang med og måtte også stille fadølsglassene, så de kunne klappe med på numrene. Man kunne simpelthen ikke lade være.

Det var Faxe Ladeplads Borger- og Erhvervsforening der stod for det gode arrangement, og Gitte Frederiksen fra Butik Hjerteblomsten, havde oven i købet lavet en stor og flot majstang, der stod midt på Gefionspladsen.

Oplev stemningen - klik her

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst