Camilla Meyer blev borgmesterkandidat

Lørdag 24. april 2021 kl. 22:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Camilla Meyer blev borgmesterkandidat
Camilla Meyer er nu Socialdemokratiets borgmesterkandidat. Foto: Socialdemokratiet

Faxe Kommune: Socialdemokratiet i Faxe Kommune har endnu en gang været til stemmeurnerne. Partiet skulle vælge ny borgmesterkandidat.

Denne gang var der to kandidater at vælge mellem, nemlig Camilla Meyer og Anders Franssen. Og det blev Camilla Meyer der løb med sejren. Hun fik 131 stemmer mod Anders Franssens 67 stemmer.

Camilla Meyer har siddet i byrådet de seneste to perioder og gennem de sidste 9 måneder varetaget hvervet som gruppeformand for den Socialdemokratiske gruppe i byrådet.

Formanden for Fællesledelsen Erling Johansen, ser frem til et godt samarbejde med Camilla Meyer.

- Vi har oplevet en kompetent og dygtig gruppeformand, der har evnet at lytte til sit bagland både internt i gruppen og i forhold til det socialdemokratiske bagland, udtaler han i en pressemeddelelse.

Det er ingen hemmelighed at Socialdemokratiet har været gennem en svær periode. I første omgang blev Christina Birkemose valgt som borgmesterkandidat foran Camilla Meyer, men så blev der uro.

Beskyldninger er føget fra den ene side til den anden, og stridighederne endte med at partiets medlemmer, ved en afstemning, tilkendegav, at man ikke længere havde tillid til Christina Birkemose, hvorfor man endnu en gang skulle stemme om hvem der skulle være partiets borgmesterkandidat.

Denne gang faldt det så ud til Camilla Meyers side, men om det så denne gang vil betyde at der kommer ro i Socialdemokratiet, vil kun tiden vise.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise