Asocialdemokratisk fremmedfobi

Fredag 23. april 2021 kl. 13:48

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Asocialdemokratisk fremmedfobi
Lone Stæhr
Indlæg/Hjertesuk fra
Lone Stæhr
Nygade 14,
HaslevDen 26. marts kunne vi i Dagbladet læse om Omar og Asmaa´s livsfarlige fortid i Syrien og deres nuværende livstruende fremtidsudsigter. Jeg var rystet og skrev et indlæg i avisen, og mindst tre andre læsere gjorde det samme. (Erling Jacobsen, Per Ole Jensen og Kim Greiner).

Mathias Tesfaye svarer på kritikken fra Kim Greiner. Ministeren påstår, at Damaskus og flere andre områder er sikre at vende tilbage til, og han skriver, at andre lande er enige i den holdning.

Kim Greiner tilbageviser hans argumenter i en artikel den 20/4: Danmark går enegang med hensyn til at tvinge syriske flygtninge hjem. Han forstår heller ikke, at det er en socialdemokrat, der fører en så fremmedfjendsk politik.

Jeg er helt enig. Hvordan er vi i Danmark er kommet dertil, hvor vi sender flygtninge, som har mistet alt, og som har fået et nyt liv i Danmark, tilbage til en skæbne, der muligvis koster dem livet, fordi de kæmper imod en diktator?

I onsdags kunne vi så læse om en ny sag: 33-årige Nevien, syrisk lærer, på vej til at afslutte HF i Roskilde, hvor hun bor med sin familie. Hun havde planer om at blive sygeplejerske. Men nu risikerer hun at blive sendt væk i stedet for at tage sin eksamen sammen med sine kammerater til sommer.

Mattias Tesfaye har nok ikke tid til at læse om de her mennesker, der bliver ofre for hans politik. Men han ved nu fra pressen, at senest 11 ud af 12 kilder tager afstand fra de rapporter, som hans beslutninger hviler på.

Det undrer mig, at han stædigt holder fast ved sin strategi uanset, at den er i modstrid med tilkendegivelser fra læsere, eksperter og demonstranter på Christiansborg.

Politik handler jo desværre ofte om tal på bundlinjen. De vælgere, som tidligere stemte på DF, skal måske tilfredsstilles for at blive. Det kunne være en forklaring…

Forskellen på at tænke tal og på rigtige mennesker er til at få øje på.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hylleholt kirkegård - en perle i Faxe Ladeplads
- Den gamle stub o lad den stå
- SF ønsker alle en god 1. maj
- Asocialdemokratisk fremmedfobi
- Strandparken skal ikke åbnes op
- Godt det lykkedes med Østbanen
- Nu rykker det for Østbanen
- To spørgsmål til borgmester Ole Vive
- Livet leves lokalt - nærheden skal tilbage
- Forfølgelse af naturven
- Strandparken skal forbedres - ifølge kommunen
- Lad fortsat naturen råde i Strandparken
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst