Torvestemning, kræmmere og meget mere

Onsdag 5. maj 2021 kl. 14:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Torvestemning, kræmmere og meget mere
Bestyrelsen for Faxe Ladeplads Borger- og Erhvervsforening. Fra venstre: Kenneth Beenfeldt (formand), Jette Olsen, Dorte Bang, Benny Svendsen, Bente Abrahamsen, Inge Due og Gitte Frederiksen. Bestyrelsen tæller også Helle Westerberg og René Tuetak. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Ladeplads: Det er ikke så længe siden den nye bestyrelse i Faxe Ladeplads Borger- og Erhvervsforening trådte til - og de er nu klar med mange aktiviteter i kommunens eneste kystby.

Hver fredag er der torvedag på Gefionspladsen midt i byen. Her kan man møde Borger- og Erhvervsforeningens salgsvogn, så ingen skal hverken sulte eller tørste.

Man vil også kunne møde Køier Pølser, Ostemanden og salg af fuglehuse - og er der andre der vil have en stand, er de meget velkomne. Man skal bare kontakte Gitte Frederiksen i Butik Hjerteblomsten på tlf. 2452 7014.

Kræmmere
Fra 8. maj går det igen løs med kræmmermarked i Lunden. Hver lørdag og søndag vil pladsen være fyldt med kræmmere, og Borger- og Erhvervsforeningens salgsvogn er i Lunden hver lørdag.

Tirsdag den 1. juni er der spiseaften i Huset40 på Hovedgaden 40 og samme sted er der bankospil den 26. maj samt 2. og 9. juni.

Et helt nyt tiltag løber af stabelen søndag den 4. juli, hvor der inviteres til dragefestival ved Flagstangen - som er området for enden af Øster Søvej. Så mon ikke du skulle gå i gang med at lave en drage allerede nu?

Årets Rivierafest finder sted i uge 30, altså sidst i juli og den 4. september har Borger- og Erhvervsforeningen planlagt et stort høstmarked, men meget mere om det når tiden nærmer sig.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
- Marianne og Hans Krarup har diamantbryllup
- Mesterbageren genåbner den 10. juli - opdateret
- Se Danmark-Belgien på storskærm hos HFC
- FOF klar med sommerhøjskole
- Brand i Haslev lige nu
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst