1. maj i Faxe by: blomster til de første 100

Onsdag 28. april 2021 kl. 10:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

1. maj i Faxe by: blomster til de første 100
Faxe Borger- og Erhvervsforening inviterer til en hyggelig 1. maj bl.a. med blomster til de første 100 gæster på Vinkældertorvet. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

1. maj bliver ikke helt som den plejer at være i Faxe, men festligt bliver det alligevel, og der uddeles gaver til de første 100 der kigger forbi Vinkældertorvet.

- Vi vil gerne sige tak for støtten under corona, så derfor har vi købt 100 potteplanter, som vi giver til vores trofaste kunder, fortæller Pernille Clausen fra Faxe Borger- og Erhvervsforening.

De mange potteplanter er i forskellige farver, så det vil være et smukt synder møder de morgenfriske på Vinkældertorvet - for det er her potteplanterne bliver delt ud.

Flagaleen er naturligvis sat op og der vil være nyudsprungne bøgegrene på Vinkældertorvet. Og her vil der også være salg af lækker mad fra Vores Cafe, Faxe Madhus og fra Vandrerhjemmet.

Der opstilles omring 10 borde på Vinkældertorvet - med rigtig god afstand, så man kan sidde og hygge sig og nyde den gode mad på sikker afstand.

I byens forretninger, der har åbent til kl. 14, vil der være masser af gode tilbud. I Boghuset kan man male på sten. Der vil være små smagsprøver fra et par nye kogebøger. Altsammen udenfor butikken.
Desuden vil Røde Kors laver fiskedam til alle børn.

Med andre ord er der lagt op til en hyggelig dag i Faxe by. Det eneste der mangler er arbejdersangene, talerne og de røde faner, som ellers plejer at være Faxes varemærke den 1. maj - men dem må man altså vente på indtil - forhåbentligt - næste år.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst